Veletek is volt már olyan, hogy kimentetek wc-re és utána nem tudtatok visszaaludni? : ((
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 07:27
2/11 anonim válasza:
Nem ertem az ilyen kerdeseket. Mi tortenik a fejedben ha olvasol itt random 8 igen es 3 nem valaszt?
3/11 anonim válasza:
Igen, de azóta raszokott az egész család a sötétben való mosdó használatra, így sokkal nagyobb eséllyel alszik vissza mindenki.
4/11 anonim válasza:
Én is sötétben, csak az órámmal világítok.
5/11 anonim válasza:
Velem nem fordult elő. Magamtól 8-9-ig alszom. Sőt, minél többször megyek ki, annál inkább vágyom alvásra. Oké, ha pl hétvégén 6-kor felkelek pisilni, villanyt kapcsolok, nehezebben megy, de akkor is megvan, hogy még alvásra van szükségem, függöny behúz vagy másik redőny is lehúz, és folyt köv. Hát na, szeretek aludni :'D
6/11 anonim válasza:
Én mindig próbálom olyankor a lehető legkevesebb ideig nyitvatartani a szemem...
7/11 anonim válasza:
Sinam tovabb szundikalok a retyon :)
8/11 anonim válasza:
Volt, pl nagy melegben rendszeresen rosszul alszom.
9/11 anonim válasza:
Ez többnyire azért van, mert elkezd valamin kattogni az agyad, és nem hagy visszaaludni.
10/11 Lazy Lover válasza:
Igen pont most is ez van 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!