Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csókolózott az ajtóval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolózott az ajtóval, "felmászott" a falra, táncolt?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival pár hete. Diplomás, cége van, jóképű, intelligens és - eddig - értelmesnek, normálisnak tartottam.

Tényleg nagyon jó volt minden. Figyelmes és kedves a randikon és az első együttlét során is, illetve a kommunikáció is működött eddig.

Azonban tegnap azt hittem álmodom.

Harmadjára mentem át hozzá, amikor lekapcsolta a villanyt, felnyomta a led világítását, bekapcsolta a sztroboszkóp funkciót, elindított egy zenét és elkezdett táncolni.

Ekkor még elvoltam, mert ittunk, tetszett, hogy ilyen laza és felszabadult, nem sok pasi ilyen.

Azonban itt nem ált meg a műsor, mert az ajtó körül kezdett táncolni, majd lesmárolta azt. Végül elkezdett úgy csinálni, mint az ördögűzőben, megpróbált felmászni a falra.

Ez már sok volt és eljöttem, ő nem értette mi bajom. Idézem: "Szerinted mások nem lazulnak le otthon és engedik el magukat?"

Ti ezek után szóba állnátok vele?

tegnap 22:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%

Ijesztő, a helyett hogy simán meg dugott volna ilyen baromságot csinál pfff....

Nincsen ki a 4 kereke én kerülném.

tegnap 22:29
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem volt bedrogozva? Amúgy hagyjad.
tegnap 22:31
 3/17 A kérdező kommentje:
Biztosan nem, nem dohányzik, drogozik, semmi ilyesmi. 1 pohár bort ivott, annyi.
tegnap 22:32
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Gyógyszerre ivott? Amúgy nagyon vicces lehetett. XD
tegnap 22:37
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Na, én pont ilyen barátokat keresek. OIIA cat meme-eket mennyire szereti?
tegnap 23:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
És nem lehetett neki annyit mondani, hogy Béla, kezdesz egy kicsit sok lenni, nyugodjál már le? Vagy nem hatott?
tegnap 23:37
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert amúgy ha egyetlen (ittas állapotban bemutatott) furcsa, de ártalmatlan idétlenség miatt kukázol valakit, akivel amúgy minden más tök jó, kommunikáció, beszélgetések, randik, jó a háttere, stb. - hát szerintem elkezdhetsz macskák után nézni, mert az összes többi partnerjelöltnek ennél sokkal nagyobb hibái és hiányosságai lesznek.
tegnap 23:41
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én a helyedben leülnék vele őszintén beszélgetni mondjuk egy kávézóban és megkérni, hogy mondja el miért csinálta. Lehetséges, hogy tényleg csak hülyülni akart.
tegnap 23:41
 9/17 anonim ***** válasza:
18%

1 pohár bort ivott? Most ha nem drogozik akkor már csak 2 tippem van

1) Ráivott a pszichotróp gyógyszerekre

2) Nem szedte be a gyógyszereit amiket kellett volna.

Nem tudom melyik rosszabb. Igen lehet irigy vagyok, mert nem is tudok ilyen laza lenni és menő vállalkozó se vagyok, de nem is szeretnék ilyen áron menő lenni, hogy már gyakorlatilag a szobából fordul ki a csaj. Világra szóló szégyen

tegnap 23:49
 10/17 anonim ***** válasza:
37%
Én nem kezdenek ilyen pszicho red flaggel
ma 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!