Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózott az ajtóval, "felmászott" a falra, táncolt?
Megismerkedtem egy férfival pár hete. Diplomás, cége van, jóképű, intelligens és - eddig - értelmesnek, normálisnak tartottam.
Tényleg nagyon jó volt minden. Figyelmes és kedves a randikon és az első együttlét során is, illetve a kommunikáció is működött eddig.
Azonban tegnap azt hittem álmodom.
Harmadjára mentem át hozzá, amikor lekapcsolta a villanyt, felnyomta a led világítását, bekapcsolta a sztroboszkóp funkciót, elindított egy zenét és elkezdett táncolni.
Ekkor még elvoltam, mert ittunk, tetszett, hogy ilyen laza és felszabadult, nem sok pasi ilyen.
Azonban itt nem ált meg a műsor, mert az ajtó körül kezdett táncolni, majd lesmárolta azt. Végül elkezdett úgy csinálni, mint az ördögűzőben, megpróbált felmászni a falra.
Ez már sok volt és eljöttem, ő nem értette mi bajom. Idézem: "Szerinted mások nem lazulnak le otthon és engedik el magukat?"
Ti ezek után szóba állnátok vele?
Ijesztő, a helyett hogy simán meg dugott volna ilyen baromságot csinál pfff....
Nincsen ki a 4 kereke én kerülném.
1 pohár bort ivott? Most ha nem drogozik akkor már csak 2 tippem van
1) Ráivott a pszichotróp gyógyszerekre
2) Nem szedte be a gyógyszereit amiket kellett volna.
Nem tudom melyik rosszabb. Igen lehet irigy vagyok, mert nem is tudok ilyen laza lenni és menő vállalkozó se vagyok, de nem is szeretnék ilyen áron menő lenni, hogy már gyakorlatilag a szobából fordul ki a csaj. Világra szóló szégyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!