Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózott az ajtóval, "felmászott" a falra, táncolt?
Megismerkedtem egy férfival pár hete. Diplomás, cége van, jóképű, intelligens és - eddig - értelmesnek, normálisnak tartottam.
Tényleg nagyon jó volt minden. Figyelmes és kedves a randikon és az első együttlét során is, illetve a kommunikáció is működött eddig.
Azonban tegnap azt hittem álmodom.
Harmadjára mentem át hozzá, amikor lekapcsolta a villanyt, felnyomta a led világítását, bekapcsolta a sztroboszkóp funkciót, elindított egy zenét és elkezdett táncolni.
Ekkor még elvoltam, mert ittunk, tetszett, hogy ilyen laza és felszabadult, nem sok pasi ilyen.
Azonban itt nem ált meg a műsor, mert az ajtó körül kezdett táncolni, majd lesmárolta azt. Végül elkezdett úgy csinálni, mint az ördögűzőben, megpróbált felmászni a falra.
Ez már sok volt és eljöttem, ő nem értette mi bajom. Idézem: "Szerinted mások nem lazulnak le otthon és engedik el magukat?"
Ti ezek után szóba állnátok vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!