Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi ismerős ha ezt mondta, akkor szerelmes?
Összevesztünk.
Később írt nekem üzenetet, természetesen amolyan semmitmondó üzenet volt, csak beszélgetésindítónak.
Kérdeztem tőle: "Isten tudja miért, de szeretsz?!"
Erre azt válaszolta, hogy igen.
Csak chatelni szoktunk, 1x találkoztunk, amikor megismertük egymást.
Nem vagy normális te se, nem tudod, mi az a valódi szerelem. Ha valakivel csak egyszer találkoztunk és neten chatelgettek, az nem szerelem, mivel nem is ismered őt! Ergó az egész fantáziavilág, amit erre felépítesz te, vagy ő, az csak a fejetekben létezik!
Nem kérdezünk ilyet egy ismerőstől írásban, ha normális, egészséges felnőtt ember módjára viselkedünk!
Ő meg csak járatja a száját, hogy mondjon valamit, ezért mondja.
Tanuld meg, milyen a valódi egészséges szeretet: hosszútávon, következetesen kezelni a másikat, figyelemmel, törődéssel, szeretettel és közben lehetőleg nem bántani. Csinálja ezt, vagy csak dumcsikáztok pár napja?
Jaa, perszeee megvan 6 hónapja?? :D JA hát akkor igeeen.
Még véletlenül se várd meg, amíg rendesen találkozgattok, a való életben megismeritek egymást!! Áááá dehogy, hát az baromság lenne!!
Nem szerelmes.
Nem tudom, hány éves vagy és milyen buborékban nőttél fel, de majd egyszer biztos megtapasztalod, ha egy férfi szerelmes, azt minden módon tudatja veled és nem kell kérdezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!