Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első kérdésem gyakorin. *tapsvihar* mivel ma csak idióta kérdések vannak trécstime. Többi lent?
Szerintetek miért van az, hogy 14 évesen már elég érettek ahhoz hogy szexeljenek, de ahhoz nem hogy felhúzzanak egy óvszert? aztán meg itt hisztiznek hogy vajon lehetnek-e terhesek
meg lányok akiknek az arcára élveznek álmában, még majdnem az értelmes emberekre haragszanak, akik azt mondják hogy felejtse el a " barátait" ? embereknek adunk értelmes tanácsokat, ha kérdeznek valamit, néhány trollkodást leszámítva és még nekik áll feljebb, hogy mi vagyunk a hülyék..
hogy van ez?
egyrészt érdekelt, hogy csak nekem tűnt-e így fel most ez a dolog
az érettségről meg... szex és szex között is van különbség és ahhoz fel kell nőni szerintem
aztán na... beszélgetni akartam arról, hogy ti milyen esetekkel találkoztatok, akik nem akarták megérteni hogy nem akarunk nekik rosszat, stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!