Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért élvezik ha egy nőt terrorizálhatnak? Illetve miért élvezik a nő szenvedtetését?
Nem élvezik, csupán úgy tűnhet egyesek számára.
A nőket terrorizáló férfiak szinte mindig boldogtalan, zavarodott, és buta emberek. A dühüket és más érzéseiket így tudják a leginkább levezetni.
Mert a nők titokban mazochisták és az olyan férfiakhoz vonzódnak, akik szenvedtetik őket.
Minden nő megtehetné egyből, hogy otthagyja azt a kapcsolatot, amiben bántalmazás éri. De nem teszik. Mert sokuk szereti, élvezi az alárendeltséget.
Ja igen és mert a férfiak pont annyira szadisták, amennyire a nők mazochisták.
Ez a kérdés hülyeség és undorító.
Meg az is hogy nőket terrorizálnak,ez undorító.A Dunaba lőném azokat akik a nőket terrorizáljak.Mocskos dolog.
Férfi vagyok,de élvezni egyáltalán nem tudom egy kicsit sem,undorító.
És ne általánosíts.
És amikor nők tartanak terror alatt egy férfit?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Sosem felejtem el, egy csaj kötözködött velem a munkahelyen, meg mondta rám hogy annyira ki leszek már gyúrva hogy megszúr tűvel és kipukkanok
Egyszer amikor ketten voltunk, megfogtam a karját és húztam magamhoz, látszott rajta hogy megijedt, én pedig mondtam neki, ha félsz akkor minek dumálsz, ha elkezdenék veled erőszakoskodni mit tudnál csinálni? Csak vigyorgott......
61-62:
Valamit valamiért. Pont ugyanúgy vannak hátrányai és előnyei a "tradicionális" férfi-női házasságoknak, mint a "moderneknek" mindkét fél számára.
Én ezeket mérlegelve és úgy általában a világnézetem, hozzáállásom miatt az egyiket választottam, ti meg a másikat.
Hallgassátok meg ezt a 40 másodperces szöveget Puzsér Róberttől. Ő is elmondja, hogy a nőknek sosem jó, mert mindig két olyan dolog között őrlődnek, ami közül az egyik sem teszi boldoggá őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!