Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a nők (nem tinik, nők! , tehát min.20+) általában lepattintják a melós férfiakat?
Hát persze..nekem nincs rálátásom semmire mivel nincs diploma a zsebemben. ha meg enyém lenne a meki franchise akkor ugranál rá a kéjlécre egyből mert jó zsíros lennék. Ez már csak ilyen.
Amúgy általában a nők ilyen robotagyúak...szakma nem szakma, fekete fehér..pedig a világ nem ilyen..nem fekete fehér...
Nekem a munkám csak egy hely ahová bejárok, jövedelmet kapok, megélek. Pont. Nekem itt véget ér a munkám köre. Az hogy te ezt nem bírod elképzelni meg azt hiszed hogy én semmiről nem tudok beszélgetni mert nem harácsolom a karriert az a te korlátoltságodat bizonyítja.
Nem vagyunk semmilyen szinten egyébként.Ja de vagyunk. Mivel te többre tartod magad, mert tanultál, alacsonyabb szinten vagy mint én. Az átlagemberek ilyenek. Az átlag feletti nem tartja magát többre senkinél. Megtestesíted avszürke átagot aki azt hiszi hogy ő különlegesebb. Gratulálok a sok iskoládhoz.
Kérlek Kérdező,bocsáss meg nekem,hogy leprimitíveztelek!
Tévedtem!
Te nem primitív vagy,hanem egy megkeseredett,ostoba szerencsecsomag,akit nagyon megalázhatott egy lány.
Ráadásul nekem elég lustának is tűnsz...
" ha meg enyém lenne a meki franchise akkor ugranál rá a kéjlécre egyből mert jó zsíros lennék. Ez már csak ilyen. "
Én akkor is lesz_arnálak magasról, nyugi. :)
Kérdező, ha még mindig abban az agyilag rusnya kategóriájú nőcsoportban túrkálsz, amelyekre az általad felsorolt stílus jellemző, akkor magadra vess, akár 50 évesen is.
Térj észhez és keresgélj a szerényebb, de dolgos lányok között.
Rám a kérdésednek egy szava sem volt jellemző soha, ugyanakkor nagyon kevés, de minőségi barátaim vannak.
Én nem nézem le a hamburgerkészítő mestereket a legmenőbb szakma. Ott van például Spongyabob Kockanadrág.
Mellesleg
Richard McDonald és Maurice McDonald testvérpár 1937-ben kezdett hot dogok árusításába, és olyan jól ment az üzlet, hogy 1940-ben a californiai Monroviában McDonald’s nevű éttermet nyitott. Hamar felfigyeltek arra a tényre, hogy bevételeik nagyobb része a hamburgerek árusításából származik, így amellett döntöttek, hogy a továbbiakban ezt fogják árusítani. Az '50-es évek fellendülésének köszönhetően a fogyasztás egyre tömegesebbé vált, így a testvérpár Chicago egyik külvárosában megnyitotta McDonald's nevű gyorséttermét 1955. április 15-én.
Ezenkívül rengeteg ember gazdagodott meg gyorséttermekből, sokuk egyszerű éttermi dolgozóként kezdte.
Mert minél kalibráltabb egy csaj annál jobban tud válogatni,nekik sajnos egy melós nem perspektíva,nem fog koszos mocskos ruhát mosni meg megjelenni veled,mert neki a Hublot óra,Hugo Boss a minimum szint sajnos ez van.
Egy gyenge csajnál nem,de nekik átlagban mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!