Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha képre (esetleg videóra) verem ki, akkor általában gyorsabban elélvezek, mintha kép nélkül tenném. Igazi szexben ez hogy lesz?
Figyelt kérdés
15/F Szűz.2014. jún. 14. 19:25
1/7 anonim válasza:
Mivel számunkra fontos a látvány ez egyáltalán nem meglepő. Partnerrel más hisz akkor egy hús vér lánnyal fogsz hancúrozni, és nem csak a tenyered érzed amit te magad irányítasz. Elsőre pikk-pakk el fogsz sülni ez mindenkivel így van hisz akkor nem csak látod de érzed is a lányt majd idővel bele jössz és bírod majd fél vagy akár egy órán át is vagy még tovább.....
2/7 anonim válasza:
En is hasonloan erzem..de en szeretem a lany szajahoz kozel tartani a himvesszomet rejszolasnal hogy amikor jon a nedv azonnal belehelyezzem a lany szajaba aki utanna szivja hogy a homlokom behorpad..akkor jobban elvezek..es a lany is ertekeli hogy megkapta a feherje adagot es nem lett terhes ..oke rejszolj de ne spriccelj az ujsagra ha azt nezed kozben mert osszeragad es legkozelebb szet szakad ha ujra azon az oldalon nyitod ki.
3/7 anonim válasza:
Kettes! Szövegérés elégtelen. Minek verjem ha úgy is bele élvezek a lány szájába kicsit érdekes ez nekem. Mivel ha ezt megengedi akkor majd ő csinálja kézzel és szájjal...
4/7 PearlDiver válasza:
Igazi szex közben szerintem ne nézegess képet meg videót, furán venné ki magát. Anélkül is elég gyorsan el fogsz élvezni :-D
5/7 anonim válasza:
"Elsőre pikk-pakk el fogsz sülni ez mindenkivel így van"
Kivéve a szerencsések, mint pl. én, aki tényleg szerelmesen bármire képes lettem volna, és kb. voltam is a legelső alkalommal. És ha nekem ment, hidd el, bárkinek menni fog, még a szerelem se kritérium, csak a szándék legyen ugyanolyan erős.
6/7 lutaker válasza:
Nagyon gáz recskazni kepre, es videora..... Meg egyaltalan minek az ha van kapcsolat.... Gnom aki ilyen esetben recskazik.
7/7 anonim válasza:
Kedves Béla... azt hiszem ideje hogy hivjad Margitkát aki segit ezen a probléman nálla nem kell se video se kép mert ö maga egy személyben helyettesiti ezeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!