Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a nők (nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nők (nem tinik, nők! , tehát min.20+) általában lepattintják a melós férfiakat?

Figyelt kérdés
tehát ha a férfinak valami szolidabb, halandó melója van(pl pék, raktáros, mosogató, hasonlók) akkor azzal szóba se állnak és ideológiát is gyártanak mögé hogy nyilván nincsenek céljai meg nem ambíciózus, nem lehet rá alapozni, meg minden. Nem lenne egyszerűbb megmondani hogy azért nem kell mert nem pénzeszsák? Miért kell a rizsa?
2014. júl. 12. 02:02
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim válasza:
ha szeretsz valakit varsz ra el fogadod ugy amilyen nem ertem minek itt filozni ezen
2014. júl. 12. 02:44
 12/58 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok átlagos ember akkor, mert én részmunkaidőben töltöttem a legtöbb időmet vagy szabadúszóként.

De zömében ilyeneket ismerek most már, egyáltalán nem kell keresgélnem.

Az utolsó 4 kapcsolatom is ilyen férfiakkal volt.

2014. júl. 12. 02:44
 13/58 A kérdező kommentje:

Figyelj, én nem megfelelni akarok egy általános elvárásnak hanem élni. EZ ilyen egyszerű. Ahhoz pedig melóznom kell. Nem 300 órákat de bizony azt a havi 170 órát le kell tolni. Ez van, én nem tanultam 25 éves koromig hogy ücsörögjek valami irodában. De falnak megyek ettől hogy te már csak emiatt nem kezdenél valakivel mert "sokat" dolgozik. Mi a sok? ez a világunk! válogass akkor az elit közül, 40 épves nőkkel nem fognak leállni, szóval sok sikert.vagy ha leállnak akkor se maranak veled, mint láthatjuk most is egyedül vagy nagy értelmiségi létedre.

23 éves vagyok egyébként.

2014. júl. 12. 02:47
 14/58 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen gazdag-ságról beszélsz. Én közalkalmazottként részmunkaidőben kerestem havi 70 E-t abból éltem meg 9 évig. Bőven elég volt arra, hogy felújítsak és berendezzek belőle magamnak egy lakást ez alatt az idő alatt. Többre nincs szükségem, szabadidőre viszont és ÉLNI munka helyett viszont annál inkább.
2014. júl. 12. 02:47
 15/58 A kérdező kommentje:
Nem mindenki örököl lakást. Havi 70 rongy nem elég semmire én megélni se tudnék belőle Magyarországon. Nem azért mert nagyok az igényeim hanem mert pl nincs lakásom.
2014. júl. 12. 02:50
 16/58 anonim ***** válasza:
84%

Megint itt van valami pua a "shit tesztes" baromságával. Ha megkérdezem valakitől mi a munkája, azért kérdem, mert érdekel, ha azt mondja pék, akkor meg tovább beszélgetek vele erről is akár, szereti-e, miből áll a munkája, stb., mert érdekel, ennyi. A hülye dumákra viszont nem vagyok kíváncsi, mert az nem viszi előre az ismerkedést cseppet sem...

(Bár ha TÉNYLEG sírásó lenne az illető, az mókás lenne. :D)

Mondjuk én nem szoktam ilyen ideológiákat gyártani, megismerek valakit aztán abból szűröm le, mit gondolok róla. A barátomnak munkája sem volt amikor összejöttünk, később lett neki egy részmunkaidős pénztáros munkája de az csak egy hónapig, most megint semmi. Pont nem érdekel, nem másra akarok alapozni amúgy sem, hanem saját vagyont akarok.

2014. júl. 12. 02:52
 17/58 anonim ***** válasza:
93%

" Itt úgyse merik felvállalni h felszínesek, pénzéhesek."

Nem mindenkinek van mit felvállalni. ^^

18/58 anonim ***** válasza:
15: 23 évesen nekem sem volt, sőt, még 28 évesen sem.
 19/58 anonim ***** válasza:
100%

Oké, lehet, hogy most fájóan őszinte leszek. Személy szerint nem vagyok nő, de volt már, hogy valakivel beszélgettem erről mélyen, hogy miért van ez a tendencia. Ő elmondta, mit gondol. Egyébként egyetemista vagyok, mérnökhallgató.

Egy olyan nő, aki esetleg egyetemet végzett, de minimum kissé kulturált, nehezebben kezd valakivel, aki nem. Sajnálom, hogy ezt mondom, de az ember fia nem véletlenül lesz mosogató, raktáros vagy kőműves. (Van, akit a helyzete kényszerít rá, de ez szerintem a kisebbség.) Általában olyanok dolgoznak ilyen munkákat, akiknek nincs igényük a tanulásra. Nem vesznek a kezükbe könyvet, nem lehet elbeszélgetni velük normálisan a politikáról, a gazdaságról, vagy akármilyen intellektuális témáról.

Nem mondom, vannak olyan nők (manapság egyre többen), akik a pénzre utaznak, el akarják tartatni magukat, de minimum a Kanári szigeteken tölteni a nyarat. De ott van a másik rész is, akinek... hogy mondjam? intellektuálisan többre van szüksége.

Nem akarok általánosítani. Ismerek én is olyan embert, aki pizzafutárként és asztalosként dolgozik, de Shakespeare-t olvas, képes fél óráig élénken beszélgetni Adyról, tudok vele beszélgetni a kapitalizmusról, nacionalizmusról, imperializmusról, merkantilizmusról, stb. Mert személyes igénye van a kultúrára. De sajnos ilyenből nincs túl sok.

2014. júl. 12. 02:54
 20/58 A kérdező kommentje:
A havi 90 ből raktad össze a lakást is ugye?Nagyon életszerű tényleg.
2014. júl. 12. 02:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!