Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a nők (nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nők (nem tinik, nők! , tehát min.20+) általában lepattintják a melós férfiakat?

Figyelt kérdés
tehát ha a férfinak valami szolidabb, halandó melója van(pl pék, raktáros, mosogató, hasonlók) akkor azzal szóba se állnak és ideológiát is gyártanak mögé hogy nyilván nincsenek céljai meg nem ambíciózus, nem lehet rá alapozni, meg minden. Nem lenne egyszerűbb megmondani hogy azért nem kell mert nem pénzeszsák? Miért kell a rizsa?
2014. júl. 12. 02:02
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
te az életben is ilyen kis harapós macska vagy? mindenre visszacsapsz:) édes kis tüzes menyecske lehetsz :)
2014. júl. 12. 04:14
 42/58 anonim ***** válasza:
Agyilag hulladék ez az ember kb mint az ételek között a hamburger.
2014. júl. 12. 04:28
 43/58 A kérdező kommentje:
Miért vagyok hulladék?
2014. júl. 12. 04:31
 44/58 anonim ***** válasza:
100%

Segítek neked!

Nem feltétlenül a pénz a baj. Bár az is. Mivel a mai világban iszonyatosan kifelé él az ember, tehát csak az számít amivel villogni lehet a többiek előtt. Így kerül hátrányba a szakmunkás/segédmunkás. Sokaknak elvárás ma már, hogy legyen diplomád,mert ettől intelligensebbnek hisznek. Vicces, mert néhány középszerű felsőoktatási intézményben minimális erőfeszítéssel elérhető (puskázással), ennyit erről. Szerencsénkre ebben van egy jó dolog is. Az ilyen nőkkel nem kell foglalkozni, mert sötétek mint az éjszaka, vagy annyira bevan szarva magától ami már elviselhetetlen. Utóbbi soha nem talál magának párt és 35 felett kapálódzik. Hiába. Aminek örülni kell: van néhány kivétel, akik nem felszínesek, a valódi értékek számítanak neki. Na, őket gyorsan meg kell találni, mielőtt a rengeteg bunkó paraszt hapsi tönkre nem teszi. :D

Röviden összefoglalva a meglátásaim:

- tanulj folyamatosan, mert sötétnek lenni nem kifizetődő ( főleg azt ami érdekel)

- legyél sikeres abban amit csinálsz (sikerességet nem pénzben mérjük)

- élj egészségesen

A jó közérzet, a magaddal szembeni elégedettségedet az értelmes nők, de a környezeted is észre veszi. Ez nagyobb vonzalmat kelt mint egy 5 éves 90% ban hitelre felvett BMW az fix.

Mentem aludni!

2014. júl. 12. 04:34
 45/58 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem a Te esetedben nem a munkád a kizáró ok,hanem a primitívséged.

Példa rá a “megdolgoznám az asszonyt“ mondatod.

El tudom képzelni,hogy milyen magas szintű beszélgetéseket folytathatsz a nőkkel...

2014. júl. 12. 07:05
 46/58 anonim ***** válasza:

A 19-es írta eddig a legnagyobb igazságot, 100%-ig egyet értek!

Amúgy a pék és a mosogató nagyon nincsen egy szinten. Amíg előbbi egy szakma, amiből tanulással lehet továbbfejlődni szakmai szinten és meg lehet élni belőle, addig a másik jobb esetben egy mellékállás, ahogyan a hamburgerlapátolás is.

Nem minden nő pénzéhes, aki nem egy mosogató/hamburgertologató férfivel akarja leélni az életét. Engem diplomásként nem zavar ha a páromnak nincsen diplomája, de igenis legyen igénye többre! Akarjon tanulni, és fejlődni. "Jó pap holtig tanul" én is ezt követem, fejlődök, akkor aki velem él az is tegye ezt.

Most pont egy OKJ-t végzett emberbe vagyok szerelmes, az idegenforgalomban dolgozik, és folyamatosan fejleszti magát és már igencsak jó a szakmájában. Büszke vagyok rá, hogy ilyen motivált és szereti a szakmáját.

Nagyon könnyű lustán dögleni a kényelmesség mocsarában, és azt mondogatni hogy a nők csak "pénzéhes ribik" "azért nem kellek nekik mert a pénzszagra mennek" és erre hivatkozva megkeseredetten punnyadni a gép előtt hétvégente. Nem, normális értékrenddel rendelkező ember töri magát és jobbá akar válni a szakmájában, okosodni akar, szeretne egy jobb életszínvonalat elérni. Ennyi, nem sírni kell hanem törekedni a jobbra. És akkor lesz nőd is. Nem papírfüggő, ne takarózz ezzel.

2014. júl. 12. 07:13
 47/58 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok pedig primitív. Mindig finomak bánok a nőkkkel.
2014. júl. 12. 07:14
 48/58 A kérdező kommentje:

hogy fejlődik tovább a pék? egyre szuperebb kenyeret süt?vagy mi? ja, tudom, pékséget nyit, ugye?:DDD ha pedig csak lelkesen kenyeret sütöget és megmarad a kis csóró pék melójában akkor ugyanúgy nem kezdesz vele

mondom : a lényeg mindig az hogy ha valaki csóró akkor az lúzer. csak máshogy fogalmazzák meg. ha meg zsíros akkor egyből életképes, igazi férfi lesz.

2014. júl. 12. 07:17
 49/58 A kérdező kommentje:

Nekem speciel megfelel a jelenlegi életszínvonalam. Nem túl kimagasló de nem nélkülözök semmit, akkor miért kéne magam törnöm?? Mert a nők azt szeretik ha egy férfi töri magát? Nem szeretem a versenyzést ilyen egyszerű. A gazdasági társadalmi berendezkedést se igazán. de ez megint egy másik téma.

Hagyjuk ezt a lehet fejlődni dolgot. A legtöbb területen nem lehet a klasszikus értelemben fejlődni. Bár szerintem az se fejlődés hogy több pénzt szórnak értünk csupán kevésbé vagyunk pótolhatóak. Nem minket becsülnek meg hanem csakis a saját érdekeiket nézik. Az embert nem becsülni meg a kapitalizmus csakis kizátólag arra törekszik hogy minél olcsóbban megússza a munkaerőköltséget. Elnézést ha nem szeretem ezt a rendszert és külön elnézést kérek hogy nem akarok beállni versenyezni. Ennek ellenére én is ugyanolyan értékes ember vagyok mint aki beáll. Max kevesebb pénzem van. De ha emiatt velem nem kezdenek akkor megint mondhatom hogy bizony azért mert nem vagyok zsíros. És igazam is lesz. Mindig ez a vége ugyanis a dolognak.

2014. júl. 12. 07:25
 50/58 anonim ***** válasza:

Látod ezt mondom. Képzetlenül, úgy hogy nincsen rálátásod a világra, nem tudsz intelligensen vitatkozni, ezt mutatja a válaszod első része is. Igenis, tovább lehet fejlődni, ezt igazán az látja be, aki tenni is akar érte mert vannak céljai, tudja hogy hová érdemes fejlődnie.

A hamburgerlapátoláshoz lehetne azt gunyorosan hozzáfűzni, hogy majd sütsz egy nagyobb hamburgert szakmád csúcsaként, de ne írd le légy szíves a pékeket és az egyéb szakmával rendelkezőket.

Az utolsó mondatod pedig kitűnő példa a takarózásra, de ha neked ez esik jól hát tegyed, gondold azt hogy csak a pénzes pasiknak lesznek barátnőik. Nem fejlődhet mindenki magasra, kellenek emberek a legalsó szintekre is. :)

2014. júl. 12. 07:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!