Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a nők (nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nők (nem tinik, nők! , tehát min.20+) általában lepattintják a melós férfiakat?

Figyelt kérdés
tehát ha a férfinak valami szolidabb, halandó melója van(pl pék, raktáros, mosogató, hasonlók) akkor azzal szóba se állnak és ideológiát is gyártanak mögé hogy nyilván nincsenek céljai meg nem ambíciózus, nem lehet rá alapozni, meg minden. Nem lenne egyszerűbb megmondani hogy azért nem kell mert nem pénzeszsák? Miért kell a rizsa?
2014. júl. 12. 02:02
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
és ha sütöm akkor mi van? megélek, nekem elég. én nem a munkám vagyok, mint ti. engem magasabb szintű dolgok érdekelnek az életben mint ilyen ócskaságok hogy önmegvalósítás. nekem a munka csak annyi hogy bejárok egy helyre hogy legyen jövedelmem hogy legyen mit enni meg inni. ennyi.
2014. júl. 12. 03:21
 32/58 anonim ***** válasza:
Mik azok a magasabb szintű dolgok?
2014. júl. 12. 03:26
 33/58 A kérdező kommentje:

Amik érdekelnek. Én nem azért szerzek ismereteket hogy zsírosabb legyek, nem vagyok lyen opportunista. Most pl a közgazdaságtan tudománya érdekel.

Az a magasabb szintű dolog amit nem azért tanulsz hogy hasznod származzon belőle hanem csak őszintén a több tudásért.

2014. júl. 12. 03:32
 34/58 A kérdező kommentje:
Persze remek közben ilyeneket olvasni hogy keressek a saját kategóriámban mert én biztos nem tudok még beszélgetni se semmiről diplomák nélkül!
2014. júl. 12. 03:32
 35/58 anonim ***** válasza:
De lehet sokat tanulni + sok pénzt és kényelmes életet is élni egyszerre. Engem is érdekel egy csomó dolog, és nem azért, hogy bármit is kezdjek vele, csak hogy tudjam, ettől függetlenül jobb, ha az ember egy szép és kényelmes lakásban gyűjtögetheti a tudását mindenféléről, azt kajálhat amit akar, annyit áldoz az egyéb hobbijaira amennyit akar... Minek választani? Ha már annyi mindent tudsz akkor - szerintem - hülyeség nem kihasználni ezt és jobb életkörülményeket teremteni magadnak.
2014. júl. 12. 03:36
 36/58 anonim ***** válasza:
Egyszerű vagy te gyerek mint a raklap! Kár az időt rád pazarolni. Kántálod itt saját kis hülyeségeid,mások véleményét meg nagy ívben leszrod. Minek kérdezel?
2014. júl. 12. 03:46
 37/58 A kérdező kommentje:
Azért kérdezek hogy megtudjam miért nem lehet egyszerűen azt közölni hogy nekik zsírosabb fiú kell? Minek kell mögé gyártani mindenféle kamudumát mikor a lényeg úgyis az hogy csóró vagy, szakadj le rólam!
2014. júl. 12. 03:52
 38/58 anonim ***** válasza:

Mert nem az az igazság. Hárman is megírtuk a saját verziónkat, de azt nem hiszed el, vagy nem fogadod el.

Szerintem ha valaki nem egyenes, és nem mondja meg, hogy mért nem randizik veled, akkor egy ilyen fórumra se fogja megírni. Például azért, mert ő maga sincs tisztában a valódi okkal. A legtöbb ember nem tudatos a saját választásaira.

2014. júl. 12. 03:55
 39/58 A kérdező kommentje:
Megértettem. Te lehet más vagy. De a nők többsége nem áll le melósokkal. Ahogy idősödöm egyre csak ezt tapasztalom.
2014. júl. 12. 04:03
 40/58 anonim ***** válasza:
39: És? A nők többségével akarsz párkapcsolatot? Elbírsz Te 3 milliárd nővel??
2014. júl. 12. 04:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!