Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a nők (nem tinik, nők! , tehát min.20+) általában lepattintják a melós férfiakat?
15: "Havi 70 rongy nem elég semmire"
Na, akkor ki itt a pénzéhes? Az a nő, akinek bőven elég, vagy az a férfi, aki szerint 70E semmire nem elég?
De ez persze a nő elvárása, nem a tied. Ahha..!
Projekciónak hívják ezt, barátocskám.
Én nem vagyok pénzéhes, csupán tudok számolni és nincs ingóságom. Egy koszos fővárosi szoba is legalább 35-40 rongy mindennel együtt. Bocs de én nem akarok 30 ezerből élni,mikor egy mocsok bérlet 10 rongy, egyek egész héten krumplis tésztát?
nem vagyok pénzéhes de havi 170 óra melóval legalább egyek már normálisan! havi 70 rongyból, egyedül, kecó nélkül ez LEHETETLEN FELADAT. Én megértem hogy a kis vidéki lakásodban aminek 20 ezer a rezsije(vagy legyen bárhol) te szépen eltengődtél 70 rongyból, káros szenvedélyek és autó nélkül, mert én is eltengődnék, de nem mindenkinek van pl lakása.Én nem vagyok pénzéhes, csupán tudok számolni és nincs ingóságom. Egy koszos fővárosi szoba is legalább 35-40 rongy mindennel együtt. Bocs de én nem akarok 30 ezerből élni,mikor egy mocsok bérlet 10 rongy, egyek egész héten krumplis tésztát?
nem vagyok pénzéhes de havi 170 óra melóval legalább egyek már normálisan! havi 70 rongyból, egyedül, kecó nélkül ez LEHETETLEN FELADAT. Én megértem hogy a kis vidéki lakásodban aminek 20 ezer a rezsije(vagy legyen bárhol) te szépen eltengődtél 70 rongyból, káros szenvedélyek és autó nélkül, mert én is eltengődnék, de nem mindenkinek van pl lakása.Én nem vagyok pénzéhes, csupán tudok számolni és nincs ingóságom. Egy koszos fővárosi szoba is legalább 35-40 rongy mindennel együtt. Bocs de én nem akarok 30 ezerből élni,mikor egy mocsok bérlet 10 rongy, egyek egész héten krumplis tésztát?
nem vagyok pénzéhes de havi 170 óra melóval legalább egyek már normálisan! havi 70 rongyból, egyedül, kecó nélkül ez LEHETETLEN FELADAT. Én megértem hogy a kis vidéki lakásodban aminek 20 ezer a rezsije(vagy legyen bárhol) te szépen eltengődtél 70 rongyból, káros szenvedélyek és autó nélkül, mert én is eltengődnék, de nem mindenkinek van pl lakása.
Ne haragudj cimbora de a pék és a mosogató-hambi sütő nincs egy szinten. Tudod az egyik szakma amit tanulsz éveken keresztül,a másik meg akárhogy is szépíted segédmérnöki feladat. Ez az egyik,a másik 1 filmből idézve: csíkos a csíkossal, kockás a kockással. Ne várd hogy 1 főiskolát,egyetemet végzett nő veled fog ismerkedni(lehet de kicsi rá az esély). Próbálj meg a saját kategóriádban keresgélni, nagyobb lesz a siker ha jól sejtem.
39F
"22: Ez igaz, de minek vered itt magad ezen?"
te jegyezted meg hogy pénzéhes vagyok, kifejtettem hogy nem pénzéhes vagyok csak tudok számolni. Vagy az valami úri huncutság hogy szeretnék pl normálisan étkezni?
"Ne haragudj cimbora de a pék és a mosogató-hambi sütő nincs egy szinten. Tudod az egyik szakma amit tanulsz éveken keresztül,a másik meg akárhogy is szépíted segédmérnöki feladat. Ez az egyik,a másik 1 filmből idézve: csíkos a csíkossal, kockás a kockással. Ne várd hogy 1 főiskolát,egyetemet végzett nő veled fog ismerkedni(lehet de kicsi rá az esély). Próbálj meg a saját kategóriádban keresgélni, nagyobb lesz a siker ha jól sejtem.
39F"
Nem értem nekem akkor nem lehet egyetemet végzett barátnőm? Ők egy másik faj vagy micsoda? Ismerek pár egyetemistát a nagyrészük nálam is sötétebb! Pedig nem vagyok egy észlény én sem.
De, csak azt látjuk, hogy pont a hozzád legkevésbé illő tulajdonságú embereket kiszúrod, aztán látványosan szenvedsz, hogy ők mért nem akarnak téged, miközben Te vagy az, aki látványosan nem bírja a búrájukat.
Ez önpusztítás, önkínzás.
Ne haragudj én 23 vagyok és 8 óra meló után is van erőm megdolgozni az asszonyt. kár hogy nincs! ne a korodbeli papikból indulj ki akiknek fel se áll csak kétnaponta.
Te meg jössz itt azzal hogy ha 5 óránál többet melózok akkor biztos nem lesz rád időm. Miért ne lenne? 1 nap 24 órából áll amúgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!