Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszinte, intelligens véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte, intelligens vélemények a mai BP Pride-ról?

Figyelt kérdés
A média mindig a kisebbséget állítja be pozitívnak. Engem érdekelne a valódi/átlag ember véleménye is. Van helye egy ilyen rendezvénynek Magyarországon, vagy sincs?
2014. júl. 5. 21:44
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
Jó buli volt, nekem tetszett
2014. júl. 6. 17:56
 42/43 fGhw39-84th válasza:

"A média mindig a kisebbséget állítja be pozitívnak."

Ez egyrészt nem igaz, másrészt az, hogy a média foglalkozik a témával nem egyenlő azzal, hogy pozitívnak van beállítva. Ha számodra a témával való foglalkozás azt jelenti, hogy az pozitívnak van beállítva azt mutatja, hogy nincs önálló egyéniséged és azt hiszed, hogy neked követni kellene azt amit a TVben látsz. Ez nincs így. Nem kell. Senki nem mondja, hogy a heteroszexualitás inferior a homoszexualitással szemben. Senki nem mondja, hogy a heteroszexuális emberek rosszabbak. Arról van szó, hogy van egy maroknyi valóban rettenetesen sötét, magát heteroszexuálisnak valló, harcos "jogvédő", akik ostoba megnyilvánulásaikkal lejáratják az egész heteroszexuális társadalmat. Ez az, ami megtévesztő lehet. De nem szabad általánosítani: attól, hogy az érpataki polgármester egy pötsfej, nem lesz minden heteroszexuális pötsfej. Nem szabad általánosítani, kulturált ember ez alapján nem általánosít. Azt tudom mondani, hogy vállald büszkén heteroszexuális orientációdat annak ellenére is, hogy vannak ilyen sötét emberek.

"# 7 Szerintem se tesz jót a provokáció, ezzel csak azt érik el, hogy még a normális jóérzésű emberek is ellenszenvesek lesznek velük."

Egy olyan rendezvény, amin a részvétel önkéntes jellegű, csak azokat provokálja, akik a szívük szerint egy lila tollboával feszítenének az egyik "vonaglókaminonon", de ebben a társadalmi konvenciók őket megakadályozzák. Ez egyrészt baj, mert így boldogtalanabb életre kényszerünekl, hiszen énjük egy jelentős részét megtagadják, másrészt a túlkompenzáció ostoba gyűlölködésbe csap át nagyon gyakran. A heteroszexuális emberek 75% leszarja az egészet tollboástól kamionostól, de amíg a maradék ilyen heves indulatokat táplál, addig a felvonulás jogos, és szükséges. BTW, aki provokációt emleget az joggal érezheti magán a 'frusztrált' jelzőt. És hatalmas tévedés, hogy ez a "normális emberekben" ellenkezést vált ki. Azokban növeli a melegekkel szemben irányuló indulatot, akik már eleve negatív véleménnyel voltak róluk. Nekik valóban zavaró, "undorító dolgok" felemlegetése a felvonulás, hiszen jómaguk is gyakran gondolkodnak ilyesmin, de ilyenkor bűntudattal elhessegetik a gondolatot.

"Úgy gondolom erre a közegre már bátran mondhatjuk, hogy értelmiségi"

Oh, dehogy is! Az értelmiségi létnek ugyan szükséges, de nem elégséges feltétele a felsőfokú végzettség. Mesterdiplomásként (és PhD-sként) látom, hogy hasonló végzettséggel redelkező ismerőseim elenyésző részére lehet "értelmiségiként" hivatkozni. Az értelmiségi lét intellektust, műveltséget de legfőképpen társadalmi szerepvállalást foglal magában, és ezek közül semmit sem ad alanyi jogon a felsőoktatás.

"Ennyi erővel én is mehetnék a barátnőmmel pucéran egy felvonuláson úgy, hogy közben imitáljuk (vagy akár élesben csináljuk) a szexet."

És próbáld meg, hogy végigmész az utcán vele kéz a kézben. Mi lesz? Semmi. Senki le se szar. Próbáld ki mi lesz, ha csókolóztok? Semmi. Na, most próbáld meg, hogy nem a barátnőddel csinálnod, hanem mondjuk a barátoddal? Nem az lenne a hatás... A melegek semmi többet, extrajogot nem akarnak, csak annyit amennyi neked megadatott. Hogy azzal és úgy lehessenek boldogok, élhessenek teljes életet, akivel akarnak, pont úgy, ahogy a heteroszexuálisok.

2014. júl. 7. 05:50
 43/43 anonim ***** válasza:
Én egy hetero 25 éves lány vagyok 6éve boldog párkapcsolatban. Anno kb 8 évvel ezelőtt volt egy fiu osztálytársam meleg. Nagyon jó barátom volt sokszor nálunk aludt néha elmentem vele sétálni sokszor kellett megmentenem veréstől nem tehetett róla nem játszott rá de látszott rajta hogy más.. Emiatt még talán a nevelésem miatt is soha nem zavart ha valaki más nem csak meleg bármiben is más elfogadom. De ez ami ma Magyarországon zajlik, és nem csak a melegekre gondolok. Pl heteroként soha az életben nem jutott eszembe hogy kimenjek fesztivál. tartani a fő utcára és vígan riszáljam a s. gg.m közben ny.lassam magam ki vadidegenekkel csak azért hogy megmutassam hogy nekem jogom van heteronak lenni. Más kérdés ha heterok csinálják ugyan ezt az is hányinger nem csak a melegeknél. Szóval a kérdésre válaszolva ennek a felvonulásnak nincs helye Magyarországon csak akkor lesz ha nem erről fog szólni nem ez lesz a tartalma. Hanem egy csendesebb összejövetel ahol elmondják normálisan mit is szeretnének pontosan elérni és nem angyalszárnyba tangában csillámporos pink s. gg.t rázva üvölteni hogy szeretik a f. szt. :)
2014. júl. 10. 00:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!