Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte, intelligens vélemények a mai BP Pride-ról?
Igen? Mi? Az hogy sok helyen utálják, vagy akár rosszabb mm dolgokat is csinálnak velük?
És? Ez segít nekik bármit is? Kétlem.
Na lol, hát akkor hol tanultad, google-ben csak úgy rátaláltál, vagy ..ÓÓ lehet te magad alkottad meg a piramist.
OH WAIT, én meg sikeres.. hát elég annyi hogy gyógyszerekkel foglalkozom (nem orvos). FELKIÁLTÓ JEL FELKIÁLTÓ JEL!! igen mert ez nagyon fontos info.
Hmm eddig nem vettem számításba hogy a toleranciámnak volt -e bármi köze a sikereimhez vagy sem... őszintén szólva így belegondolva nem sok köze volt hozzá. De neked segített, hát f..asza.. és?
De kérdező, ugye tudod, hogy ez a szex-szerelem topik és ide frusztrált tinik járnak többségben? szóval a szélsőséges nézetek (pl. zsidózás) itt mindig megerősítést nyernek.
nem tudom, hol dolgozol, én egy multinál vagyok. Ha itt bemennék a meetingre és megkérdezném, hogy ugye fiúk, hogy ez mekkora blődség ezek a melegek meg a jogaik, fúúú, de gáz, ugye? szerinted emberek azt mondanák, hogy igazam van?
nem mindegy a közeg!
(amúgy a sikeresség->frusztráció->ilyen fokú intolerancia és gyűlölet nagyon érdekes láncot alkotnak, érdemes lenne olvasni a témában)
jaj és de, de igen ugyanaz a komment 62%, egy pillanatra reménykedtem.. de amúgy te most miről győzködöd itt a kérdezőt?
Igazából itt a melegség konkrétan szóba se került, csak a hülye Pride volt a téma...
hát istenem, és megint multi, hát komolyan tök jó, hogy te 10 diplomás közgazdász vagy, aki feltalálta a Maslow-piramist (egyébként itt egy kommentelőnek megjegyzem, ehhez baromira nem kell jogászi diploma, sima okj-s tanfolyamon is említhetik, de igazából akárhol, ez tök alap cucc)
de végül is mind1, csak nem értem ez hogy releváns. Amúgy ha ilyen szöveggel jönnél be az én munkahelyemre akár, hát nyugi itt se egyet értenének veled, csak hülyének néznének, ja, én is....
fuh hát szóval ezzel csak egyet tudok érteni.. nagyon ügyesen hazudtolod meg önmagad.
"# 19:
Igazán értelmiségihez méltó hozzászólás volt, csak gratulálni tudok..."
# 23:
Annyira próbállak komolyan venni, de egyszerűen nem sikerül. Folyamatosan megy a show off, mert milyen fontos értelmiségi vagy és még meetingekre is jársz, de ez pont nem kapcsolódik sehogyan sem a témához.
Mérnök vagyok (ha már annyira fontos a végzettség, pedig nem mérőszáma az intelligenciának) és kapaszkodj meg, vannak más mérnök végzettségű értelmiségi emberek akik nem kajálják be a mainstream média blődségeit. Sőt, ha én most itt nem látom ezt a kérdést, nem is tudtam volna meg, hogy ma volt ez a baromkodás.
és igen, nem meglepő az sem ha kicsit nemzetibb, szélsőjobbosabb véleményt is képesek alkotni... Zsidózás és zsidózás között is van különbség.
Elszomorodnék, de nincs rá okom, hiszen ez csak a GYK. Az én tanult családom és ismerőseim toleráns emberek. Mert ezt láttuk otthon.
igazából az viszont elszomorít, hogy ha ti tudtok gyűlölködni így, akkor a családotoktól láttátok a mintát. (egyáltalán nem menőztem a meetinggel, nincs is vele miért, mindenki jár olyanokra)
A kérdező viszont ezt írja:"a média mindig..." szóval azért mégiscsak van szó arról, hogy pozitív-e a kisebbség, hiszen a kérdező azt sugallja, hogy nem. Egyszóval: van szó a meleg kérdésről is.
öööö, jó hát ha ennyire beleakarsz kötni, akkor hajrá...
Mindenesetre, továbbra se győztél meg arról hogy te a piramis csúcsán állnál. És feltételezem te vagy aki itt lefelé pontozza a nem saját válaszait.. MMMM na ez aztán a piramis csúcsán lévő hozzáláss. Az a legjobb hogy a tied meg nincs, nem is tudom ki hasonlít jobban azokra akikről beszélsz...
amúgy meg hol élsz te? milyen gyűlölködés, neked hányszor kell elmagyarázni valamit? Itt többen is írták hogy full nem érdeklik őket a melegek, csak te erősködsz itt, hogy márpedig DE ITT MINDENKI HRR-GRR velejéig romlott elszomorító hát ember szerű lény ugyebár.
Kivétel természetesen a te MINDENEKFELETT TOLERÁNS és TANULT családod és barátaid. Akik amúgy szintén közgazdászok a Wall Streetről.
Mert itt mindenki más azt látta otthon, ahogy a szülei (és természetesen a baráti kőrében szintúgy) " FUUUUUJJJ NÉZD FIAM! NÉÉÉZZZDD!!!! MELEGEK!! LÁTOD FIAM!! ŐKET EL KELL PUSZTÍTANI!! "
Na de ha esetleg van szó róla, na bumm és? Nem ez volt a kérdés.
Megjött a TÖBBDIPLOMÁS (senki nem kérdezte, de már tudjuk), toleráns, tanult családból származó kiállhatatlan nő, aki megmagyarázza, hogy a mi életünk szar, sikertelen, boldogtalan és frusztrált, mert elítéljük, hogy a melegek főműsoridőben, valamint a főváros egy részét lefoglalva mutogatja magát és provokálja a népet, ahelyett, hogy szép csendben élnék az életüket és akkor senki nem foglalkozna velük.
Gratulálok!
# 26:
Gyűlölködni? Na én pont nem gyűlölködtem, nézd végig a válaszaimat: # 9; # 20; # 25.
Toleráns vagyok, de olyanokkal szemben, akiket még azok is elítélnek, akik miatt elvileg felvonulnak... hát ne is haragudj, de nem megy.
Ennyi erővel én is mehetnék a barátnőmmel pucéran egy felvonuláson úgy, hogy közben imitáljuk (vagy akár élesben csináljuk) a szexet. Szerinted nem akadnának rajta ki az emberek? Dehogy nem... De nem azért, mert heterók vagyunk, hanem azért, ahogy ezt a világgal közöljük.
és akkor még a vallási jelképek gyalázásáról még nem is beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!