Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte, intelligens vélemények a mai BP Pride-ról?
"Nem tehetnek róla, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. De így van. Nem tudnak ellene mit tenni. Találnak esetleg valakit a saját nemükben, akivel szerelembe esnek stb stb. Nekik az ugyanolyan szerelem, mint a férfi-nő kapcsolatban.
És szerintem rohadtul nem tisztességes, hogy el kell zárkózniuk a világtól, csak azért, mert mások. "
és akkor ezzel most igazából, nem magyaráztál meg semmit.. Ez sehogy se támasztja alá a felvonulást. SŐT valószínűleg még kevesebben foglalkoznának a ehm melegségükkel, ha nem mutogatnák magukat, ez most pont tényleg jó példa volt, francot hergelik magukra az olyanokat, akik úgyis utálják őket, aki meg nem az full leszarja a felvonulást.
Szerinted kinek hiányzik ez 20/l ?? Akkor már miért nem vonul fel mindenféle irányzat, stereotype, kisebbség, stb.. pl vékony félénk fiúk felvonulása.. vagy molett, kevésbé csinos lányok felvonulása...
Elfogadom a homoszexuális embereket ha nem tolják a képembe a másságukat. Alepvetően ugyanolyan emberek mint én viszont engem határozottan undorít mikor pl két pasi csókólózik. Nem utálom őket, nem gondolom kevesebbnek de bizony visszajön a reggeli egy ilyen láttán, én meg így születtem ugyanúgy nem tehetek róla mint ők arról, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. Bezzeg ha én mondom, hogy talán nem kéne felvonulgatni rögtön intoleráns homofób barom leszek...
Az én szemembe ez a felvonulás csak hergelés, sokkal több negatív hatása van mint pozitív. Lehet intelligensen is kapmányolni mellette meg lehet polgárpukkasztó módon ellenkező hatást elérni. Utóbbira példa a pride-felvonulás, szerencsére nem a fővárosban élek így nekem nem okoz a közlekedéseben fennakadást.
A kérdező intelligens válaszokra várt, de ő maga is egy szűklátókörű, sikertelen életű, gyűlölködő proli.
Szerintetek valaki, aki elégedett az életével, sikeres az életben, az tud ilyen szintű dolgokat gondolni, mint itt a válaszolók, vagy a kérdező? Mert a tanulmányok szerint nem.:)
A toleráns ember a Maslow-piramis csúcsán van (ti meg azt se tudjátok, mi az), ő már nem csak eszik-iszik, ezért nem kell féltenie a más emberektől az életét. Ezért nem gyűlölködik, mert a saját élete kielégíti őt.
Bumm, sakalaka.
26l
De 26/l... és akkor a melegek miért érzik szükségesnek ezt a felhajtást?? Ők nem pont olyanok akikről beszélsz, miért fordul meg ilyesmi a fejükben..
szóval hagyjuk már, engem amúgy pont hidegen hagy, azt se tudom hogy ez ma volt. Csak milyen alapon vonulnak fel úgy mégis. És igen, ne erőszakolják másokra magukat. Képzeld én semmit se gondolok roluk alapjáraton, ha nem nyomják a képembe..
Nem vagyok meleg, de felőlem aztán annyit melegeskednek amennyit akarnak, CSAK MIT KELL publikálni, a heterok se vonulnak fel.
A Maslow-piramis meg, hujujujj, most soroljam fel a szinteket? Most tanultad valamelyik tanfolyamon, vagy mi? Elég sok tananyagban szóba kerülhet, szóval nehéz lenne konkretizálni hol tanultad. Könyörgöm ennek kb semmi köze ehhez. Itt pont a melegek azok a kik másokat provokálnak.
"mivel nem fogadod el mások értékrendjét."
te elfogadod a melegek értékrendjét?
vagy, csak nekik kell a tiédet?
az, hogy leírtam, hogy tanulmányok születtek erről, az ne zavarjon. nem is zavar, mert buta vagy, tudom:D
17-es: nem, nem tanfolyamon tanultam, attól, hogy toleráns vagyok, még lehetek többdiplomás közgazdász, oh, wait, emiatt vagyok az!!!:)
a melegfelvonulás történetét nem tudjátok? fura, pedig a híradóban évente elmondják, mi az oka a felvonulásnak, mi a története. ja, hogy nem a velvetet kéne olvasni?
# 14:
Én meg úgy hiszem, hogy egyrészt te is csak a full ellenkező véleményeket veszed észre; másrészt nem mindenki rendelkezik bölcsész diplomával, hogy tudja, mi az a Maslow-piramis.
Remélem tudod, hogy a hozzászólásod alapján te sem igazán vagy a csúcsán és nem sokban különbözöl azoktól, akik a melegeket ekézik.
# 19:
Igazán értelmiségihez méltó hozzászólás volt, csak gratulálni tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!