Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszinte, intelligens véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte, intelligens vélemények a mai BP Pride-ról?

Figyelt kérdés
A média mindig a kisebbséget állítja be pozitívnak. Engem érdekelne a valódi/átlag ember véleménye is. Van helye egy ilyen rendezvénynek Magyarországon, vagy sincs?
2014. júl. 5. 21:44
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint nincs helye Magyarországon, hiába is erősködnek, a társadalmunk alapvetően konzervatív beállítottságú és nem muszáj bizonyos dolgokat erőltetni. Amíg egy Hollandiában egy ilyen rendezvény a „tolerancia jelképe”, nálunk visszataszító aberrált emberek nyílt gusztustalan provokációja.
2014. júl. 5. 21:45
 2/43 anonim ***** válasza:
51%
Tartsák a betegségüket a 4 fal között. Én sem viszem az utcára a szexuális aberráltságaimat, az ilyet otthon kell elintézni
2014. júl. 5. 21:46
 3/43 anonim ***** válasza:
62%

engem nem zavarna, ha normálisan vonulnának és nem provokálnának...

a melegekkel általában semmi bajom nincs, de ez a felvonulás csak a feltűnősködésről szól és sokszor eléggé ízléstelen.

2014. júl. 5. 21:47
 4/43 anonim ***** válasza:
44%
Teljesen jól gondolod. Habár én nem csak Magyarországra érteném. Én a Melegségre betegségként tekintek és nem egy követendő divatirányzatra.
2014. júl. 5. 21:48
 5/43 Noydra ***** válasza:
71%

Régen is voltak "más" beállítottságú emberek.

Csak ők nem akartak a tvben szerepelni, meg lefoglalni egy városrészt, hogy mutogassák magukat.

És akkor most fiúként voltam finom, és nőies.:D

2014. júl. 5. 21:49
 6/43 anonim ***** válasza:
44%

igen, pontosan. Mi a francért kell felvonulni?? Feltűnési viszketegséges hülyék.

Nem a melegséggel, van gond, hanem a hülye felvonulókkal. Most már enyhén túl van cicomázva ez a melegség körüli felhajtás.

Akkor mikor lesz a heteroszexuális felvonulás, vagy a lezbikus felvonulás? Francot mutogatják magukat, teljesen megértem azokat, akik negatívan nyilatkoznak róla.

Én konkrétan azt se tudtam, hogy ez ma van/volt. Pedig pont hallgattam a Morning Show-ban is amikor erről volt szó. Nevetséges, és nem tudsz mit tenni, max eltűröd, vagy kivárod amíg esetleg tényleg valami nagy balhé lesz belőle.

2014. júl. 5. 21:49
 7/43 anonim ***** válasza:
40%

Nem tehetnek róla, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. De így van. Nem tudnak ellene mit tenni. Találnak esetleg valakit a saját nemükben, akivel szerelembe esnek stb stb. Nekik az ugyanolyan szerelem, mint a férfi-nő kapcsolatban.

És szerintem rohadtul nem tisztességes, hogy el kell zárkózniuk a világtól, csak azért, mert mások. Gondolj bele, neked milyen lenne, ha nem foghatnád az utcán séta közben a barátnőd kezét, nem csókolhatnád meg. Jó, megtehetik, de akkor beszólnak nekik, vagy esetleg meg is verik őket.

Nem vagyok meleg, csak ember. És nem ítélek el valakit csak azért, mert más. Se bőrszín miatt, se szexuális beállítottság miatt. És elszomorítónak tartom, hogy ezt nagyon kevesen gondolják ugyanígy.

20/L

2014. júl. 5. 21:51
 8/43 anonim ***** válasza:
23%
Engem nem érdekel, mert nem vagyok fővárosi, muahahaha:D
2014. júl. 5. 21:53
 9/43 anonim ***** válasza:
71%

# 7:

és szerinted azzal, hogy provokálnak azt érik el, hogy őket jobban el fogják fogadni? Ugyan, ne viccelj.

Vonulgatnak a gárdisták és a betyársereg is. Jobban fogják őket szeretni ettől? Nem.

Beszélgettem már erről homoszexuális emberekkel és azt mondták, hogy ők sem szeretik ezt a felvonulgatósdit. Egyszerűen nem tesz jót az egész helyzetnek ez.

Közben megsúgom, hogy az átlag ember minimum leszarja azt, hogy milyen szexuális beállítottságú vagy, úgy ahogy azt is, hogy meg vagy-e keresztelkedve, vagy sem. Ez az egész arra volt jó, hogy sok pénzbe került a városnak, szétbarmolták egy napra a forgalmat és hergelték a kevésbé toleráns embereket.

Mint amikor a kutyákat szándékosan hergeled és csodálkozol, ha megharapnak.

Azon meg kár is vitázni, hogy betegség-e vagy sem. Változtatni általában nem lehet rajta, úgyhogy deal with it.

2014. júl. 5. 21:58
 10/43 anonim ***** válasza:
Így van, nem lehet rajta változtatni. Akkor minek veszekedni rajta?
2014. júl. 5. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!