Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte, intelligens vélemények a mai BP Pride-ról?
De igen, furcsának találom.
És pont ti mondjátok, hogy fekete és fehér, mert "a média mindig..." olvasd el, amit írsz. Eleve intelligensnek bélyegzel bizonyos válaszokat, és lepontozzátok azt, aki érvekkel próbál vitába szállni veled.
Van egy tök új Jobbikos kutatás (MTA-nál), nemrég olvasgattam a kötetüket, ott meg lehet nézni, melyik egyetemeken a legdurvább a szélsőségesek aránya. És, hogy azokon az egyetemeken milyen színvonalú az "oktatás", pl. Miskolcon.
Ja de várjál még én is megjegyzem, hogy multinál dolgozom.
A te munkahelyed amúgy jelen van Amerikában is? Mert az enyém igen. Meg Oroszországban is ott van azt hiszem. Meg még itt-ott. Vagy pl csak ilyen Európai?
Ja a bátyám is multinál dolgozik,, áááh de ezt csak így véletlen leírtam, hát igen, véletlen rá klikkeltem a válasz küldésére is..
# 28:
Már egyszer leírtam, de még egyszer megjegyzem, hogy te sem állsz annak a kibsazott piramisnak a csúcsán. Ugyanolyan piti és gyerekes vagy, mint a kérdező, csak ellentétes előjellel.
A diploma =/= intelligencia. Mivel egy korosztály vagyunk, gondolom látod/láttad, hogy kik járnak egyetemre; úgyhogy ezt nem is kell ecsetelnem.
öööö, 62%-os te miről beszélsz? Melyik válaszod is van lepontozva? Ja a 2. oldalon igen, de azokba amúgy se írsz kb semmit. Amelyikben igen, azoknál semmi..
max te vagy aki másokat lepontozz de ne zavartasd magad
Nem, nem fontosak ezek a dolgok, csak...olvassatok tényleg utána, nem akarom többször leírni. A felvonulásnak történelmi oka van, mi tanultuk töriből, sajnálom, ha ti nem.
A gyűlölködést tényleg a családtól tanulja az ember, magát az érzést, hogy tudtok gyűlölni, ellenezni így dolgokat, azt a családi mintából veszitek. Ez nem baj, kinek ilyen, kinek olyan a mintája. A tiétek ilyen.
Egyébként: Amiban és K-K-Eu-ban is jelen vagyunk:)) De tényleg nem ez volt a lényeg, csak az a (szociológiai) tény, hogy ha egy ember elégedett az életével és sikeres benne, kevésbé fordul a szélsőségek felé, nem gondolkodik olyan szélsőségesen. Ennyit mondtam.:)
Na azt hiszem, hogy ez már kezd átmenni farokcsapkodásba.
Vannak emberek ám, akik képesek önmaguk is véleményt formálni és nem követnek semmilyen mintát. Hihetetlen ugye?
Kapcsolódó kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__5851..
Nem ennyit mondtál, mert csak megint nem tudtad megállni, gondoltam hátha nem reagálsz semmit a multis dologra,, de, de.
Nevetséges, te a közelében nem vagy a csúcsának. Más sem feltétlen, csak legalább te ne beszélnél úgy mintha valami felsőbb rendű lény lennél. (Megjegyzem, baromira nem érdekelt hogy hol dolgozol, és hány országban van x vállalat,, de te neked úgyis hangoztatnod kellet)
És megint lepontozás, hát komolyan főleg azután hogy itt mondod, hogy mit pontozták le a válaszaid, de akkor ezek szerint magadról beszéltél végig. JAA, hát skizofrén vagy gondolom. Na az király. De ugyanúgy nem értem most se, te itt kinek írod hogy gyűlölködik.
61%-os nem jó úton jársz. Komolyan, azért mert tanultabb vagy nincs jogod lenézni a másikat. Megvan a magad véleménye, de ahogy nézem nem is ezért ugrottak neked, inkább a fellengzős stílus miatt. Lehet neked nem tűnik úgy, de még nekem is szemet szúr pedig én aztán sok ilyennel találkozom. És hidd el nem rosszindulatból írom, jó ha valaki toleráns, de ebben is van határ, egy ember értékéhez önmagában semmit nem tesz hozzá, hogy homoszexuális vagy heteroszexuális. Nem kéne hátránynak érnie emiatt, de pozitívumot sem érdemel, és a lakosság is egyre inkább azt látja hogy túlzottam a pozitív diszkrimináció irányába tartanak a dolgok. Ami nincs így hisz a magyar társadalom továbbra sem elfogadó, de hogy is lenne az mikor a médiából, és szervek hozzáállásából csak az integráció, az elfogadás folyik, és nem is az értelmes módon, hanem úgy, hogy kiváltja a "csakazértse" érzést.
Nézd, én is több egyetemet elvégeztem, több nyelven beszélek, van doktori címem és nemzetközi sporteredményeim amibe nem kevés év munkája fekszik, de nem tekintem magam se felsőbbrendűnek sem okosabbnak másoknál (max. szorgalmasabbnak)itt konkrétan te vagy aki nem fogadja el mások véleményét, értem, hogy intoleránsnak tartod és nincs benned rossz szándék, de én úgy látom hogy ezeknek ez embereknek nem is a homoszexualitással van bajuk, sokkal inkább ennek a reklámozásával. Itt a válaszok többségében nem is az értelmetlen agresszióról van szó, hogy melegek és ezért nekik esnek hanem a felvonulást tartják soknak (én is). Értem, hogy mások de miért kell az ember arcába tolni amire nem kíváncsi? Szerintem ezzel pont, hogy megutáltatják magukat.
A másik, hogy a közgazdaságtan tiszteletreméltó terület, és nekem volt tapasztalatom a Pesti és a Miskolci képzéshez is, de Pesten a legnevesebb egyetem se versenyezhetett az angliai vagy a finn egyetemeimmel (pedig a finnországi nem volt különösebben neves, de a képzés elképesztően pragmatikus, logikus volt, kb. mindent orvosolt ami a magyar felsőoktatásban nem jól működik) ahol tanultam. Szerencsém volt mert a családom megtehette, hogy kiküld, egyébként elfogadó toleráns család, csak én lettem ilyen "vadhajtás" (ennyit arról, hogy ezt a családból hozza az ember). Egyébként nem tanulmányokat kell olvasni csak nyitott szemel járni és ha az ember megteheti utazni, nyelvet is így lehet a legjobban tanulni. A történelmi okokra amikre hivatkoztál most nem térnék ki, én nem tanultam, de elolvastam most csakhogy tudjam miről van szó, de nem értek egyet a mostani felvonulással így sem. Szerintem tudni kell a jelenben is mérlegelni egy esemény hasznosságát, ha a múltja határoz meg valamit az nem fog tudni megfelelően funkcionálni a jelenben, most padig már más a hozzáállás, és a törvényeink szerintem nem erre lenne szükség.
Bocsánat a kisregényért, csak ezt fontosnak láttam leírni, én látom a 61%-os válaszoló nézőpontjának a jelentőségét és elismerem a fontosságát, de megértem a másik oldalt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!