Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják mindenáron elfogadtatni a melegeket a társadalommal?
Utolsó!
Nem tudom te ezeket hol hallottad,vagy kitől.
Meleg,b-zi ezek csak szinonimák.
Tök mindegy minek hívod.
Gyanítom életedben nem voltál még te sem,de még nem is láttad soha.
Szerinted azért mennek oda emberek,hogy mutogassák magukat?
Amit te mondtál,hogy próbálsz belevegyülni a heterók közé,az nem azt jelenti,hogy elfogadnak,hanem hogy hazudsz nekik.Titkolod barátaid,ismerőseid,kollégáid elöl a dolgot.
A felvonulásnak pont az a célja,hogy ne legyen tabu ez a dolog,ne kelljen titkolózni,kamuválaszokat adni,ha kérdeznek.
Sajnos vannak még annyira buta emberek a 21.században,hogy nem tudnak semmit erről.De valakinek meg kell nekik tanítani,ha már az oktatásban nincs jelen.
Attól,hogy te megalkuvó vagy ez persze,egyszerűbb,de gyáva dolog is.Erre nem kell büszkének lenned,hogy ahogy te nevezted "meleg" vagy,nem pedig "b-zi".
Ha k-ssolsz,álcázol,leplezel sosem fognak elfogadni,a tiszteletet ki kell vívni.
# 21
Így már érthetőbb a célja, de mint látod, sok embernek csak a felvonulás jön le ebből (nekem is), és csak hergelik, provokálják azokat az embereket, akik ezt nem fogadják el. Amúgy a hátrányos megkülönböztetést én is elítélem attól, hogy abnormálisnak tartom. De az én véleményem is magánügy, ahogy a Te és sorstársaid szexuális beállítottsága is.
# 25
Akkor vonatkoztassunk el a törvényektől és a büntetőjogtól kategória szempontjából.
Heteróként ha a fejemhez tartanának egy lefűrészelt csövű vadászpuskát, hogy válasszak egy férfi és egy kutya közt egy együttlét erejéig, elég nehéz dolgom lenne. Tehát értsd így.
"Ha látnád azt a tömeget,közéjük mennél észre sem vennéd,hogy melegek"
"Amit te mondtál,hogy próbálsz belevegyülni a heterók közé,az nem azt jelenti,hogy elfogadnak,hanem hogy hazudsz nekik."
Vegyüljön el, legyen a társadalom része. Ennek nem is kéne kérdésnek lenni. Nincs ráírva senkire, hogy meleg és senkinek semmi köze a magánéletéhez. Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül titkolnia kellene, csak ne kösse az orromra, mert nem érdekel.
És mennyivel jobb helyzetben vannak a cigányoknál. Őket tényleg sok hátrány éri, mivel látszik rajtuk. Plusz ők tényleg annak születtek, amiről nem tehetnek.
Ez kedvesen hangzik.De a gyakorlatban nem így működik.
Az embereket megismered,utána egyből a magánéletedre kíváncsiak,még ha csak udvariasságból is,akkor is.
Ha meg nem válaszolsz,azt hiszik bunkó vagy,vagy ellenséges.
Én meg nem fogok olyat válaszolni,amit hallani akarnak,nekem ilyen udvariaskodásra,meg barátságokra nincs szükségem.
A szexualitás nem teljesen magánügy.
A munkahelyen is rákérdeznek,hogy milyen a családi állapotod.
Az emberek pedig szexuális vonzalom alapján kötnek kapcsolatokat.
Kutyával vagy férfival?
Látod,ez a te bajod.Ilyen értelmetlen kérdéseket teszel fel.
Mégis ki kérte,hogy ilyeneken gondolkozz?
Ki kényszerít ilyesmire.Szerintem senki.Olyan dolgokkal foglalkozz,ami a gyakorlatban is megtörténik.
Mellesleg nyilván az embert választanád,mivel egy fajba tartozol vele.Ápoltabb,mint egy kutya.
Szóval elég buta egy kérdés.
De azért ne hasonlítsuk már össze az állatokat az emberrel,ha lehet.Még ha néhány állat szeretetreméltóbb,mint némelyik ember.
Amit a többség érez,az nem undor,hanem ezt nevelték beléjük.
Engem nem undorít két nő sem,meg egy férfi-nő sem.
Nem vonz.
Illetve a férfi-nőben a férfi vonz,de hát én nem vagyok nő,annak nem tudok a része lenni.
Amúgy meg a nőket is legalább izgatja 2 pasi,mint a férfiakat 2 nő,csak ők álszentebbek,pont úgy,mint hogy ha ők sok pasival szexelnek,akkor k-rvák,de ha egy fiú csinálja,azt ő menő.Ennyi az oka.
Kevés az ember,aki nem az ökrök után megy és felmeri vállalni a véleményét.Miért tenné,ha lehet ökör is?Nyilván úgy egyszerűbb az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!