Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarják mindenáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják mindenáron elfogadtatni a melegeket a társadalommal?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nem egy veleszületett rendellenesség, hanem egyszerűen aberráció. Hogy van ez, hogy más aberrációkat szégyellni kell, tiltják, üldözik, netán börtön is jár érte, ők meg büszkén menetelnek, nekünk meg mosolyogva kéne nézni a boldog azonos nemű párokat?

2014. júl. 4. 21:56
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, igyekszünk boldogok lenni! ;)

"Te mit szólsz a Budapest Pride-hoz és a hasonló rendezvényekhez?"

A Budapest Pride igazából egy egyhetes rendezvénysorozat, bár az emberek többsége azt hiszi, hogy a Pride egyenlő a "melegfelvonulással". Alapvetően a rendezvény céljaival egyetértek, ugyanis az élet számos területén hátránnyal indulunk. A rendezvény célja nem többletjogok kivívása a melegek számára, hanem a hátrányos megkülönböztetés elleni fellépés, illetve a közvélemény figyelmének a felhívása, hogy a homoszexualitás létezik és el kell fogadni. Ezzel én mélységesen egyetértek, mivel sokkal könnyebb lenne, ha a melegséget nem ítélné meg a társadalom hátrányosan. Sok sorstársamnak nem kellene szorongani és felesleges bűntudatot érezni másságuk miatt, az azonos neműek házasságkötésének engedélyezésével pedig egy alapvető emberi jog illetne meg minket is.

2014. júl. 5. 00:32
 22/37 anonim ***** válasza:
0%
Arról nem beszélve, hogy mennyire fontos bemutatni a véletlen arra tévedő gyerekeknek, milyen mikor két kiélt meleg egy szál tangában egymást falja a kamion tetején.
2014. júl. 5. 01:27
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem ez a tanga dolog nyolc éve volt kérdés.

Amúgy Fischer Eszter: Meleg a gyerekem című könyvében nagyon jól leírja a melegekkel szembeni "strucc politika" ördögi körét ,ami a bizonytalanságot és az előítéleteket szüli.

2014. júl. 5. 07:07
 24/37 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.Ha a kutyát .... akkor baj van a fejével,amúgy az itteni sok kanos az nem természetellenes.Ha kiderülne a gyerekemről hogy a kutyát ....,akkor segítenék rajta nem eldobnám,mert ő is ember plusz az én vérem.

Kérdező a nemi identitása mindenkinek magánügy,a heteróké,a melegeké,és a biszexuálisoké is.Én egy szóval sem említettem hogy meleg vagyok,csak tudok gondolkodni meg ember vagyok.Csak a melegeknek nem kellenne vonulniuk,de ezt már le is írtam.Hogy miért mert semmi szükség rá.

2014. júl. 5. 08:19
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

"Pl. fiatalkorúért börtön jár, vagy állatokkal létesített szexuális kapcsolatot se nézik jó szemmel. Szerintem ugyanaz a kategória. Inkább erkölcsi mint genetikai probléma. "

Már hogy lenne ugyanaz a kategória? A gyerekekkel, állatokkal létesített szexuális kapcsolat azért rossz, mert ott nem tud beleegyezni a másik fél a dologba. Nem elég érett sem testileg, sem szellemileg, hogy felfogja mi történik vele. Kihasználják, testileg, mentálisan bántalmazzák. Persze, hogy ez rossz dolog.

De ha két felnőtt meleg ember lefekszik egymással az azért van, mert mindketten ezt akarják. Itt nincs kihasználás, nincs becsapás, nincs bántalmazás. Közös megegyezésen alapuló szex. Ha mindkettőnek ez okoz örömet, akkor nincs vele gond. Akit meg nem vonz a dolog, az ne szálljon be hozzájuk harmadiknak és kész.

2014. júl. 5. 09:08
 26/37 anonim ***** válasza:

Azért kérdező,hogy kevesebb olyan aberrált legyen,mint te.

A te betegséged neve:alacsony EQ és IQ.

Gyógyítható:D

2014. júl. 5. 16:36
 27/37 anonim ***** válasza:

Youtube-on van élő videó,ajánlom nézd meg az ottani embereket.Egyik sincs tangában.Nem tudom ki mit mondott neked,vagy mivel mosták ki az agyadat.

https://www.youtube.com/watch?v=75TdkawaarA#t=5749

2014. júl. 5. 16:41
 28/37 anonim ***** válasza:

Ahogy láttam a kamionon is fel voltak öltözve.

Néhol 1-2 félmeztelen embert lehetett látni,de ők sem fehérneműben voltak.

Ha látnád azt a tömeget,közéjük mennél észre sem vennéd,hogy melegek,átlagos megjelenésűek,illetve nem kirívóbbak a heteróktók,akik a mai divat szerint öltözködnek,stb.

2014. júl. 5. 19:30
 29/37 anonim ***** válasza:

Láttam heteró párt is kézen fogva,kisgyerekkel.

Nem csak melegek mentek ki,hanem akik kiállnak a melegek mellett.

2014. júl. 5. 19:32
 30/37 anonim ***** válasza:

A bu*zi és a meleg az két külön fogalom számomra.

A bu*zi az aki az utcán mutogatja magát, ami szerintem nagyon undorító dolog.

A meleg meg aki próbál elvegyülni a társadalomban.

Én mellesleg meleg vagyok és az életbe nem mennék el felvonulásra.

20/f

2014. júl. 6. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!