Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják mindenáron elfogadtatni a melegeket a társadalommal?
# 3
Pl. fiatalkorúért börtön jár, vagy állatokkal létesített szexuális kapcsolatot se nézik jó szemmel. Szerintem ugyanaz a kategória. Inkább erkölcsi mint genetikai probléma.
# 7
Onnan gondolom, hogy volt 1-2 meleg ismerősöm, az egyik apa nélkül nőtt fel anya + 2 nővérével és teljesen ellányosodott kamaszkorára, úgyhogy feltételezem, hogy más körülmények közt hetero lett volna. A másik elmesélte, hogy fiatalon egy férfi vette el a szüzességét és azért lett az. A nemi szerv nagyon érzékeny, tehát elvileg bárki és bármi kielégíthet valakit, úgyhogy ez fejben dől el, hogy mi izgatja a fantáziáját, ki merre merészkedik, meddig megy el, erkölcsileg hol a határ. Aztán lehet, hogy nem jól gondolom.
Amúgy osztom azt a véleményt, hogy tőlem elférnek, csak ne mutogassák magukat. Tehát legyen magánügyük és akkor nem lesz meleg kérdés és meleg probléma.
De igazából azért tettem fel a kérdést, mert szeretném megérteni, hogy miért kellene ezt természetesnek elfogadni, amikor természetellenes. Még az is érdekelne, hogy csak a civilizált országokra jellemző ez, vagy vannak homoszexuálisok a brazil őserdők mélyén élő törzseknél is? Szerintem nem.
# 11/#12
Valahol igaza van mindkettőtöknek. Bár én sem zavarnám el a fiamat, de azt azért tudni kell, hogy egy kis faluba iszonyú szégyen az ilyen, míg Pesten vagy nagyobb városokban, megyeszékhelyeken senkit nem érdekel.
Megdugná a fiad a kutyád, mit reagálnál? Mondanád neki, hogy semmi baj fiam, el tudom fogadni, hisz mégis csak a vérem vagy.
Férfi-nő kapcsolat a normális, hadd ne kelljen végigpörögni a milliónyi érvet, miért. Minden más párosítás aberráltság.
"Még az is érdekelne, hogy csak a civilizált országokra jellemző ez, vagy vannak homoszexuálisok a brazil őserdők mélyén élő törzseknél is? Szerintem nem."
Homoszexualitás létezik mindenhol, nemhogy csak a brazil őserdők mélyén, hanem olyan országokban is, ahol halállal büntetik a melegséget. Sőt, számos állatfajnál is megfigyelhető a homoszexualitás. A melegek aránya elfogadottságuktól függetlenül mindig stabil volt a társadalomban. Evolúciós szempontból a természet egyfajta védőmechanizmusát jelenti a homoszexualitás a túlnépesedés ellen. Szóval a melegség a természet része és nem abberáció!
"nekünk meg mosolyogva kéne nézni a boldog azonos nemű párokat?"
Ha nekem mosolyogva kell nézni a boldog különnemű párokat, mivel szinte már a csapból is ők folynak, akkor én sem fogom zavartatni magam, ha nyilvánosan megfogom a párom kezést vagy megcsókolom. És senki kedvéért nem fogom megjátszani magam.
Most őszintén, miért fáj az neked, ha látsz egy boldog meleg párt, akik szeretik egymást? Mivel lesz neked attól rosszabb, hogy ők boldogok?
27/F (meleg)
# 17
Maga a homoszexualitás nem fáj, mert magánügy. Nálad hogy kezdődött? Miben nyilvánult meg először, hogy nem a lányokhoz vonzódsz? Tudja a környezeted, vagy titkolnod kell? Ez bizonyítva van, hogy a génekben van a homoszexualitás, vagy csak feltételezés?
"Nálad hogy kezdődött? Miben nyilvánult meg először, hogy nem a lányokhoz vonzódsz?"
Körülbelül 12 éves lehettem, amikor észrevettem, hogy testileg a fiúk vonzanak, a lányok egyáltalán nem érdekelnek. Ekkor ennek még nem tulajdonítottam jelentőséget, mert azt hittem, csak múló kíváncsiság, ami elmúlik. 18 éves koromban fogadtam el magamban, hogy meleg vagyok.
"Tudja a környezeted, vagy titkolnod kell?"
Néhány közeli barátom tudja. Anyumnak most tervezem elmondani, bár szerintem ő már rég tudja. Ha elmondom neki, akkor bemutatom majd neki a páromat is. :)
"Ez bizonyítva van, hogy a génekben van a homoszexualitás, vagy csak feltételezés?"
Megdönthetetlen bizonyíték még nincs, mivel a kutatók sincsenek azonos állásponton a témában, de a legtöbb kutatás eredménye a homoszexualitás genetikai hátterét igazolja.
# 19
Köszönöm a választ! Legyetek boldogok! :)
Még annyit kérdeznék, hogy Te mit szólsz a Budapest Pride-hoz és a hasonló rendezvényekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!