Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki adjon tanácsot, hogy tudnám elfogadtatni szüleimmel, hogy lánnyal vagyok együtt?! 21/L (többi lent)
Az a helyzet, hogy 2éve jöttem rá hogy a lányok is érdekelnek. 1éve nincs kapcsolatom fiúval. fél éve kezdtem először lánnyal járni, előzö barátnőmet hazahoztam, de csak mint szimpla barátnő, anyu viszont rájött hogy nem csak szimpla barátnő. Kiakadt és mondta hogy Ő ezt nem tudja elfogadni, és válasszak... Választottam.. Anyut...
Jelenleg ismét egy barátnőm van, 3.5hónapja...Nagyon szeretem, és anyukám nem tudja hogy van, mindig hazudozok hova megyek. Barátnőmnél nem nagyon tudok aludni, mert már kifogytam a kamuzásból. Azt tudja hogy ha megyek valahova akkor pasihoz megyek. De kételkedik, mert mindig kérdezi hogy tuti fiúval voltam-e...
A lényeg, hogy aki volt/ van ilyen helyzetbe adjon nekem tanácsot, hogy tudjam megértetni anyukámmal hogy lányt szeretek, és hogy mit tegyek hogy elfogadja!?
Köszönöm.
Hát nekem nem fogadták el. Jó tíz éve nem beszéltem velük.
31/N
Hát Kérdező, ilyenkor tényleg örülök, hogy nem vagyok ebben a helyzetben, nagyon nehéz lehet. :/ Én is leszbikus vagyok, szerencsére anyukám teljesen elfogad ilyennek, de ha nem így lenne, nem is tudom, hogy élném túl. De ettől függetlenül azért írok neked :) Szerintem ha anyukád igazán szeret téged és azt szeretné, hogy boldog legyél, akkor előbb-utóbb el fogja fogadni, hogy te a lányokat szereted. Ha nem is most rögtön, de az idő múlásával mindenképp. Biztos annak sem örülne, ha azt látná, hogy egy fiúval élsz boldogtalanul. Az a baj, hogy az anyák többsége nincs ilyesmire felkészülve, pedig ezzel is számolni kéne, amikor valaki gyereket vállal. (Persze ezt nem bántásból mondom.) Én is csak azt tudom ajánlani, hogy próbáld neki valahogy megmagyarázni, hogy te így vagy boldog. Remélem, hogy megoldódik a helyzeted, és mindenki olyané, aki ugyanezt éli át.
19/L
én először az első barátnőmmel buktam le, fél évig bírtam elviselni a patáliát, majd megindult a hazudozás
két évig csináltam, a szakításunkat is el kellett titkolnom, borzalmas volt
a mostani barátnőmet három hónap után elmondtam, nem akartam még egyszer végig csinálni azt a tortúrát amit hazudozások meg a bűntudat okoz....
rosszul fogadta ismét, de már nagyjából megemésztette, mondjuk a barátnőmre nem kíváncsi
ja és az megnyugtatta valamennyire, hogy szeretnék gyereket egyszer
remélem tudtam segíteni
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!