Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják mindenáron elfogadtatni a melegeket a
társadalommal?
Én nem utálom a melegeket, főleg akkor nem, ha nem előttem csinálják a csinálnivalójukat.
De amikor ez a melegfelvonulás van hát komolyan mondom.. Akik eddig nem utálták őket, azok most fogják! Kit érdekelnek? Legyen meg magukkal vagy párjukkal, tudom is én, de ez a felvonulás..
Hetero felvonulás miért nincs?
2014. júl. 4. 21:59
Az a fura, ha vonaglanak fenvonulásokon, az én zsebemben is kinyílik a bicska.
De ha a környezetemben élőkről kiderül, hogy melegek, a személyes kapcsolataimban irányukba semmi sem változik, ugyanolyan embereknek kezelem őket, mielőtt megtudtam... akiket kedveltem, továbbra is, akiket kevésbé, ugyanígy.
2014. júl. 4. 22:00
miért aberráció ez és milyen más aberrációkra gondolsz???
A melegek is ugyanolyan emberek mint akárki más.
Csak nem kellenne a felvonulásokat szervezniük,mert megvan a joguk együtt lenni,nem tiltja semmi.
leszarom, csak ne mutogassák magukat!
Senki nem akarja elfogadtatni. Alapból elfogadná mindenki magától is, csak valahogy úgy neveli az embereket a társadalom, hogy ne fogadják el. A homoszexualitás elfogadása az alaphelyzet, és a homofóbia az eltérés.
2014. júl. 4. 22:03
Honnan gondolod hogy nem veleszületett rendellenesség, szerintem meg nem tehetnek róla, valószinű olyan a hormonmüködésük vagy genetikailag más a kromoszomaszámuk, annyira nem értek hozzá, de olvasgattam róla és van a háttérben rendellenesség is, igy nem is tehetnek róla. Nekem semmi bajom velük, sőt nekem van pár ismerősöm aki meleg és rendkivül érzékenyek és megértőek, én hetero vagyok, tehát az égvilágon semmilyen szerelmi kapcsolatot nem tudnék elképzelni velük, de mint ismerőst, barátot teljesen el tudom fogadni.
2014. júl. 4. 22:03
Mert szavazatokat próbálnak vele szerezni és hát az EU meg az USA elvárja, hogy jogállam legyünk. Mivel szerintük ezen múlik a jogállamiság. Azért nagyon kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy azok a politikusok és médiaszemélyiségek akik annyira elfogadóan viszonyulnak a melegekhez, szeretnék -e, ha a kicsi fiuknak felnőtt korában egy sz@ros farok járna ki-be a seggébe, aztán mélytorkozna egyet... Nagyon büszkék lennének rá biztosan.
2014. júl. 4. 22:08
8-as te sem tudod miaz hogy szülöi szeretet.Ha meleg lenne a fiad nem szeretnéd?
2014. júl. 4. 22:15
2014. júl. 4. 22:15
Kapcsolódó kérdések: