Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülők jobban szeretik, ha a lányuk egyetemistával van? Szülők, elmondanátok a véleményeteket az egyetemistákról és azokról, akik nem tanultak tovább?
Első vagyok, eszembe jutott valami.
Én olyan fiúval járok, aki okj-t végzett. A tesója is okj-t végzett, és a szülei is. Én egyetemre járok, és nem egyszer kaptam már célzásokat arra, hogy értelmetlen, amit tanulok (nyelvszakos vagyok), és igazán elkezdhetném nézegetni az okj képzéseket, ha akarok is majd dolgozni. Néha megkérdezik, mit is akarok majd a diplomámmal (mindig elfelejtik, mert semmit nem értenek abból, amit mondok, pedig nem nagy kunszt), és látszik a tekintetükön, hogy hóbortnak tartják az egyetemet.
Szóval ez személyfüggő. Ők engem naplopó egyetmistának tartanak, én meg őket beszűkültnek, amiért rám akarnak erőltetni egy okj-t annak ellenére is, hogy elmondtam, a céljaimnak semmi köze egyik okj képzéshez sem.
Szóval ne gondold, hogy mindig csak az van lenézve, aki nem gondolkodik egyetemben. Hinnéd vagy sem, fordítva is létezik ilyen...............
L22
magyarán most mész kilencedikbe?
Én 15 évesen az érettségi ellen is lázadtam, most meg egyetemre járok. Sosem tudhatod, mit hoz a holnap. Én írónak készülök, de tudom, hogy a sok hiú sznob ember többre tart egy papírokkal rendelkező embert (tapasztalat), meg idő közben rengeteg egyetemen tanulható dolog elkezdett érdeklni.
Szóval sosem tudhatod. Ráérsz még ezek gondolkodni. Mindenesetre tanulj rendesen, hogyha az utolsó pillanatban kitalálnád, hogy mész egyetemre, ne legyen miatta fejfájásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!