Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeket mennyire fogadják el a szüleik? Milyen arányban tapasztalható elutasítás a szülők részéről, ha bevallja a fiuk ezt a tényt nekik?
Változó. Nem mindenki fogadja el.
Vannak homofób szülők.Viszont vannak olyanok is akik elfogadják és támogatják a gyereküket
Azok az emberek nem tudják elfogadni,akik nem a saját gyerekük érdekeit nézik,hanem fontosabb nekik,hogy mit mond a szomszéd.Akik az életüket nem a maguk boldogsága szerint akarják élni,hanem másoknak megfelelni,színeskedni,jópofizni.
Ezeknek az embereknek általában semmi véleményük nincs a világról,mindenben a tömeget követik,nincsenek nagy igényeik,az életük célját abban látják,hogy beolvadjanak a többi birka közé.
Én sem anyukám, sem apukám nem szeretem.
Egyikőjük sem tudja, hogy meleg vagyok.
Igazából ők nem szülőknek valók. Törődés 0. Ha baj van, rájuk soha nem számíthattam.
Igazából mindketten szenvedélybetegek, a lényeg, hogy a kis szenvedélyüket kiélhessék (alkohol, cigi, kávé), a többi nem számít.
Pénzügyileg soha nem támogattak, mindig a mi pénzünket húzták le...
Engem igazából nem érdekel, hogy elfogadna-e, mert én egyiküket sem tudom elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!