Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok ha szülők lennétek?
Nekem van egy kiskamasz lányom.
Nagyon olyannak kéne lenni a srácnak, hogy elfogadjam.
Magamban nem tetszene, nem ágálnék ellene.
Egy kvázi kislány és egy érett férfi?
Hát nem is tudom. Van lányom igaz kicsi még de elbeszélgetnék vele,hogy miért ez a pasi. Tiltani nem tiltanám mert annak nincs értelem de remélem leszek olyan jó kapcsolatban a gyerekemmel mint én anyukámmal és akkor tudok majd rá hatni!
Az más tészta,hogy a férjem tuti egyből leütné a pasit gondolkodás nélkül :D
Hát eleinte nem tudnám, hogy reagáljak. Ha meglepetésszerűen mutatná be akkor lehet hogy kiakadnék és elküldeném melegebb éghajlatra a srácot. Egyébként amikor senki sem lát elsírnám magam (férfi létemre) a tehetetlenség érzéstől, mert ha tiltok akkor ellenáll és lázad a lányom és eltávolodik tőlem ha engedem akkor egy friss puncira hajtó elmebeteg húzogatná a lányomat büntetlenül.
Ezt követően passzív ellenállásba kezdenék. Egy fillér zsebpénzt nem kapna a lány (természetesen ételt, iskola stb járna, csak szabad felhasználású pénz nem) Semmi olyan dolgot nem finanszíroznék, ami pénzbe kerül és bármi módon köze lehet a "barátjához". Szélsőséges esetben nem fizetném ki a telefonszámláját sem/nem tölteném fel.
Ha a 18 éves kort betöltötte és még mindig tart akkor pucér seggel távozhatna. Az tanulmányait támogatnám (szigorúan csak azt).
De NAGYON bízom benne, hogy sikerül olyan nevelést adni majd a lányomnak, hogy ilyen beteg eset ne fordulhasson elő.
27/F
"De NAGYON bízom benne, hogy sikerül olyan nevelést adni majd a lányomnak, hogy ilyen beteg eset ne fordulhasson elő."
Mi? Hogy beleszeret egy nála tíz évvel idősebb férfiba? Ha az nevelésen múlna, jajj! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!