Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok ha szülők lennétek?
Igen, igazat adok neked, teljesen jogos amit mondasz.
Csak azt nem értem, miért gondolod azt, hogy csak hátsó szándéka lehet egy 26 éves férfinek, és miért csak megvezetni akarja a lányt?
Jó nyilván hozhatod azokat az érveket, hogy keresgéljen a saját korosztályában, nézd, miért nem talál vajon. Gondolhatod hogy ő se igazán tervezte úgy az életét hogy ennyi idős lányokkal fog kaszinózni, nem nagyon befolyásolja kibe szeret bele az ember.
Egyébként totál megértem az érveid, jogosak, de nem feltétlen a rosszat kell látni ebben.
A 16-30 éves dolgot pedig azért említettem meg, hogy felhozzak egy példát egy még szélsőségesebb felállásra. Ismerem a tagokat, teljesen normális mindkettő, és a szüleik is elfogadták őket, mert egész egyszerűen a pasas nem kihasználni akarta a lányt.
Nyilván nem a 16 éves lányok köreiben mozogsz, nem ismered az összeset.
Ismerek pár 16 évest mert kémia és biológia faktot tartok egy gimiben mint tanár. A fakultáció jellegéből adódóan egyes diákokkal külön foglalkozni kell (OKTV felkészítés, külön feladatok, emelt szintű érettségi) így módomban áll beszélgetni velük.
Egyébként én nem állítom, hogy hogy minden ilyen kapcsolatban a srácoknak hátsó szándékai vannak. De azt kérdezted szülőként mit szólnánk. Szülőként azt az eshetőséget venném figyelembe aminek nagyobb az esélye. Márpedig annak számottevően nagyobb az esélye, hogy a srác vagy csak könnyed kettyintésre vágyik vagy nem teljesen 100-as és saját korosztályában nem kell senkinek (ami nem véletlen). Ezért szülőként nem helyeselném és a rosszabbik eshetőségnek megfelelően reagálnék.
Azt meg csak halkan jegyezném meg, hogy 16 évesen nem annak kéne az elsődleges célodnak lennie hogy milyen pasit szerezz és ha a korosztályodban nem találsz akkor "úristen mi lesz". majd találsz a fősulin vagy az egyetemen, ha a gimiben nem..
27/F
Nem a kétségbeesés miatt kezdenék kapcsolatba, magamat bántanám vele, valamint az elsődleges célom sem ez, tévedés.
Illetve úgy gondolom, hogy ha könnyed kettyintésre vágyna, nem igazán villogna a szülők előtt, pont azok miatt amiket leírtál. Ha olyan "okosan fűzi a lányokat", erre is biztos számítana.
A körülményeket pedig nem ismered, (ezt most nem szemrehányásnak szánom) ahogy engem se és a srácot se.
persze hogy nem ismerem, csak megkérdezted mit reagáknék(nánk) a szülők helyébe. Hát azt amit leírtam. És ha a szüleid is így reagálnak, akkor minden bizonnyal azért fognak így amit leírtam. Villogni meg villoghat azért mert ha suttyomban toljátok és ez kiderül akkor a reakció lehet durva a szülők részéről (mint ahogy itt az egyik válaszoló is írta). Érdemes picit puhatolózni és megnyerni a szülőket. Ha sikerül akkor minden szuper, ha nem, akkor még mindig lehet suttyomban összejárni. A kiscsajok meg úgyis könnyen a szülők ellen fordíthatók és meggyőzhetőek. Szóval attól nem tart, hogy a szülők lebeszélnek téged róla, mert úgyse tudnának.
De ez csak egy elmélet, ami általában az igazság mögött szokott állni. De nem állítom hogy esetedben is ez van mivel -ahogy mondtad- nem ismerlek sem téged sem a barátodat. Én a feltett kérdés miatt a legtöbb információt próbálom szolgáltatni azt illetően, hogy a szülők miért reagálták azt amit.
Jogos. Köszönöm a válaszod, és hogy ilyen bőven kifejtetted a véleményed. A kislányos szertelen mosolyommal azért megpróbálok odafigyelni, bár ahogy írtam, kétlem hogy az általad említett helyzet áll fent. Naiv lehetek, de h ülye nem, azt hiszem meg tudom ítélni mik a céljai, mert nem pár hete ismerem.
Mége gyszer köszönöm a rám szánt időt, minden jót!
17-es válaszoló vagyok, nem azért akarnám tönkretenni mert beleszeretett valakibe (arról nem tehet), hanem amit tett vagy tenni akart volna (a cselekedetiről viszont tehet).
Nekem mondhatja akárhány 16 éves, hogy ő ilyen meg olyan érett, mivel voltam 16 éves tudom, milyen és voltam 26 is, azt is tudom milyen. Ha lelkileg egy szinten vannak az rég rossz mert akkor a pasi olyan hogy a macskámat nem bíznám rá nemhogy a lányomat, ha meg nincsenek egyértelmű mire megy a pasi. Bármelyik is nincs helye a lányom mellett.
Nekem van olyan ismerősöm,aki 25 éves,de 18 éves lányokkal barátkozik,mert velük van egy szinten.
A kor csak egy szám.
Ha valaki egy 16 évessel érti meg magát 20on évesen akkor az nagyon éretlen személyiség lehet.Csak biológiailag 26 éves.Későn érő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!