Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülők miért kapnak mindig vérszemet ha a lányuknak barátja lesz?
Főleg apa. Nehezen fogadják el, túlságosan féltenének?
Mit lehet tenni ez ellen?
16L
Féltjük a gyerekünk ... főleg, mert mi is voltunk fiatalok és pontosan tudjuk, hogy mi történik, hányszor fog összetörni a szíved és hányan próbálnak meg kihasználni ... Hiszen valamikor mi is ezt csináltuk ...
Egy 10 év múlva majd hálás leszel ezért, most úgy sem fogod érteni ... ez egy ilyen játék ...
#5:
Ezt valószínűleg Te is azért gondolod így, mert te sem vagy idősebb :-D .. Majd kinövitek és rájöttök és szülők lesztek és ugyanezt csináljátok ...
Egyébként szülőként elég szabadelvű vagyok, ezen a téren is, de tapasztalt is, talán az átlag szülőnél is ... Eszerint alkotom ebben a kérdésben is a véleményem.
az apák mindig egy kicsit nehezen fogadják el ha a lányuk életébe egy másik férfi/fiú is képbe kerül. Gondold végig...16 éves korodig az apád volt az aki megvédett,vigyázott rád és biztonságot adott. Most ha pasid van akkor ezeket a szerepeket átveszi apádtól és ő (férfi egójából fakadóan) nehezen viseli.
A másik hogy a szülők szomorúak mert kirepül a gyerek a fészekből és nekik ez trauma nem lesz kit pátyolgatniuk, gondozniuk, félteniük.
Én is megtapasztaltam ezeket, de szüleimte mindig megnyugtattam hogy örökre az ő kicsi gyerekük leszek. Ezt nekem is el kellett fogadnom mert nem tekintettek rám soha másképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!