Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem tud nemet mondani a szüleinek. Már megint az enyémeket kell ugráltatni. (? )
22 éves egyetemista, én 19 vagyok, idén fogok menni egyetemre. több, mint 2 éve vagyunk együtt.
Néha elmennénk bulizni, akkor is mindig kitalálnak a szülei valamit másnapra. Most éppen tolóznia kell a földet. Eddig úgy volt, hogy ott alszunk a házibulin, de így ugye nem lehet, mert másnap délelőtt haza kell mennie, de délelőttre meg valószínűleg hozzánk sem érnénk haza. Tehát a szüleimet éjszaka el kell hívni már megint. Ők meg hajnaltól este 10-ig dolgoznak, múltkor is ez volt. Aztán anyumék meg vagy 1 hétig ezen morogtak, de jogosan.
Barátom meg nem mond nemet, mert nem lehet (és tényleg nem lehet a szüleinek, kicsit diktatúra van ott, ő meg még ugye egyetemre jár, tőlük kapja a pénzt, de legszívesebben már dolgozna).
Na most mégis mit csináljak? Mondtam barátomnak, hogy mondjon nemet. Ráérne az 1 nappal később is...
Barátomat soha életében nem vitték haza egyetlen egy buliból sem... Szerintem ezek után sem fogják soha. Barátom meg mindent megcsinál otthon. Vizsgaidőszakban vizsga előtt is egész nap kint volt a földön, meg sem köszönték. Egyébként meg nem is lenne szükségük a földre, anélkül is meg tudnának élni. Testvére meg fele ennyit nem csinált soha, aztán neki ki volt nyalva a s*gge (már bocsánat a kifejezésért).
Buszoznánk, de mint már írtam párszor, azzal nem érnénk haza hozzánk sem délelőttre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!