Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenek a magukat "normális"-n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenek a magukat "normális"-nak mondó srácok? Magadra ismersz? Ki ért egyet?

Figyelt kérdés

Ezt egy kérdésnél láttam, és szerintem nagyon is igaz!

A normális srác

[link]

Fordítás:

1. Nem hajlandó fitt, stílusos és tiszta maradni, a nőket mégis a megjelenésük alapján ítéli meg.

2. A személyiségét megnyomorító önértékelési gondjai vannak, emiatt görcsösnek és kétségbeesettnek tűnik.

3. "Normális srácnak" mondja magát, de csak azért barátkozik a nőkkel, mert azt reméli, hogy lefeküdhet velük.

4. Nem hajlandó alább adni az igényeit a nők kinézetével kapcsolatban, de elvárja, hogy a nők alább adjanak a saját igényeikből, és összejöjjenek vele.

5. Panaszkodik, hogy a nők csak a s¤ggf¤jek¤t szeretik, de ő is csak a szexszel kapcsolatosan tud a nőkre gondolni.

6. Feladja a vágyit bármelyik nőért, aki egyáltalán foglalkozik vele, így mártírrá teszi saját magát.

7. "Érzékenynek" gondolja magát, miközben csak egy gerinctelen p¤cs, aki nem tud magáért kiállni.

8. Pont olyan manipulatív a "normális" viselkedésével, mint a s¤ggf¤j¤k az erőszakos viselkedésükkel.

2014. jún. 14. 20:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
10%

Én pont ilyen vagyok... :-)

(és aki ezt el is hiszi, az tényleg nagy pö*cs :-))

ui.: a nők tényleg a hü*lye seg*gfejeket szeretik! :-)

2.ui.: De most komolyan mi mást kezdjek egy nővel? A sz*exen kívül máshoz nem értenek (ahhoz is csak azt hiszik, hogy igen)... :-)

2014. jún. 14. 21:17
 22/29 A kérdező kommentje:
Na köszönöm, legalább megmutatjátok, hogy milyen is a gyakoris "normális" pasik igazi arca :)
2014. jún. 14. 21:18
 23/29 anonim ***** válasza:
55%

A normális emberek nem ilyenek és az általad felsorolt pontok ütik egymást, hülyeeség az egész amiről beszélsz.

A nőknek a segfej pasik kellenek akik úgy is lesz@@rják őket, a rendes srácokat, akik kedvesek, mindent megtennének értük meg kutyába se veszik, csak lesz@@rják őket.

2014. jún. 14. 21:25
 24/29 anonim ***** válasza:
mond annak aki a két lábát törölte beléd.És kérdezd meg magadtól miért ez jut neked.
2014. jún. 14. 21:26
 25/29 anonim ***** válasza:
69%
Volt itt még jómúltkorában egy kb. olyan kérdés (illetve több is), hogy "Miért ilyen igazságtalan a világ, hogy a kedves, rendes fiúknak nem adnak esélyt a felszínes szép lányok, míg a jóképű bunkók minden héten másba márthatják bele?". Na, az ezt feltevő kérdező, illetve az erre bólogató válaszolók 80-90%-a "normális" fiúnak tartotta magát...
2014. jún. 14. 21:51
 26/29 anonim ***** válasza:
63%

a kérdezőnek igaza van, ezen a fórumon tényleg ezek a fiúk mondják magukat "normálisnak". Szerintem az a normális, aki nem nevezi magát annak, degradálva másokat csak azért, mert azok sikeresebbek.

egy "normális" 26 éves lány

2014. jún. 14. 22:01
 27/29 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ez a szó, hogy "normális", olyan értékű, mint az "izé" és a "tulajdonképpen"...

(Kivéve, hogyha egy valószínűségi eloszlásra használják.)

2014. jún. 14. 22:07
 28/29 anonim ***** válasza:

Lássuk csak, a pontokat (amennyiben a közvélemény kutatás a célod):

1. Nem igaz. Szinte naponta járok kondiba és sose vagyok büdös. A lányokat pedig nemcsak megjelenés alapján ítélem meg (kivéve a ribizliket). De az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak szép lányokkal ismerkedem :P (a barátkozásnál viszont tényleg nem számít a külső)

2. Nincs önértékelési gondom (és emiatt lehet, h beképzeltnek tűnök)

3. Nem vallom magam normálisnak és nem "azért" barátkozok lányokkal

4. Ez igaz :)

5. Első fele igaz, második nem, vagyis "C" a megfejtés

6. Lófüttyöt

7. Nem tartom magam érzékenynek és inkább kiállok magamért

8. Nem szoktam a "jófiút" játszani :P

26F

Ui.: Heti 1x szoktam GYK-zni

2014. jún. 14. 22:22
 29/29 anonim ***** válasza:
4. "SZIA ÉDESEM, KÉPZELD, LEJJEBB ADTAM AZ IGÉNYEIMET, EZÉRT JÖTTEM ÖSSZE VELED, UGYE ÖRÜLSZ NEKI?"
2014. jún. 28. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!