Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenek a magukat "normális"-nak mondó srácok? Magadra ismersz? Ki ért egyet?
Ezt egy kérdésnél láttam, és szerintem nagyon is igaz!
A normális srác
Fordítás:
1. Nem hajlandó fitt, stílusos és tiszta maradni, a nőket mégis a megjelenésük alapján ítéli meg.
2. A személyiségét megnyomorító önértékelési gondjai vannak, emiatt görcsösnek és kétségbeesettnek tűnik.
3. "Normális srácnak" mondja magát, de csak azért barátkozik a nőkkel, mert azt reméli, hogy lefeküdhet velük.
4. Nem hajlandó alább adni az igényeit a nők kinézetével kapcsolatban, de elvárja, hogy a nők alább adjanak a saját igényeikből, és összejöjjenek vele.
5. Panaszkodik, hogy a nők csak a s¤ggf¤jek¤t szeretik, de ő is csak a szexszel kapcsolatosan tud a nőkre gondolni.
6. Feladja a vágyit bármelyik nőért, aki egyáltalán foglalkozik vele, így mártírrá teszi saját magát.
7. "Érzékenynek" gondolja magát, miközben csak egy gerinctelen p¤cs, aki nem tud magáért kiállni.
8. Pont olyan manipulatív a "normális" viselkedésével, mint a s¤ggf¤j¤k az erőszakos viselkedésükkel.
Én pont ilyen vagyok... :-)
(és aki ezt el is hiszi, az tényleg nagy pö*cs :-))
ui.: a nők tényleg a hü*lye seg*gfejeket szeretik! :-)
2.ui.: De most komolyan mi mást kezdjek egy nővel? A sz*exen kívül máshoz nem értenek (ahhoz is csak azt hiszik, hogy igen)... :-)
A normális emberek nem ilyenek és az általad felsorolt pontok ütik egymást, hülyeeség az egész amiről beszélsz.
A nőknek a segfej pasik kellenek akik úgy is lesz@@rják őket, a rendes srácokat, akik kedvesek, mindent megtennének értük meg kutyába se veszik, csak lesz@@rják őket.
a kérdezőnek igaza van, ezen a fórumon tényleg ezek a fiúk mondják magukat "normálisnak". Szerintem az a normális, aki nem nevezi magát annak, degradálva másokat csak azért, mert azok sikeresebbek.
egy "normális" 26 éves lány
Szerintem meg ez a szó, hogy "normális", olyan értékű, mint az "izé" és a "tulajdonképpen"...
(Kivéve, hogyha egy valószínűségi eloszlásra használják.)
Lássuk csak, a pontokat (amennyiben a közvélemény kutatás a célod):
1. Nem igaz. Szinte naponta járok kondiba és sose vagyok büdös. A lányokat pedig nemcsak megjelenés alapján ítélem meg (kivéve a ribizliket). De az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak szép lányokkal ismerkedem :P (a barátkozásnál viszont tényleg nem számít a külső)
2. Nincs önértékelési gondom (és emiatt lehet, h beképzeltnek tűnök)
3. Nem vallom magam normálisnak és nem "azért" barátkozok lányokkal
4. Ez igaz :)
5. Első fele igaz, második nem, vagyis "C" a megfejtés
6. Lófüttyöt
7. Nem tartom magam érzékenynek és inkább kiállok magamért
8. Nem szoktam a "jófiút" játszani :P
26F
Ui.: Heti 1x szoktam GYK-zni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!