Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenek a magukat "normális"-n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenek a magukat "normális"-nak mondó srácok? Magadra ismersz? Ki ért egyet?

Figyelt kérdés

Ezt egy kérdésnél láttam, és szerintem nagyon is igaz!

A normális srác

[link]

Fordítás:

1. Nem hajlandó fitt, stílusos és tiszta maradni, a nőket mégis a megjelenésük alapján ítéli meg.

2. A személyiségét megnyomorító önértékelési gondjai vannak, emiatt görcsösnek és kétségbeesettnek tűnik.

3. "Normális srácnak" mondja magát, de csak azért barátkozik a nőkkel, mert azt reméli, hogy lefeküdhet velük.

4. Nem hajlandó alább adni az igényeit a nők kinézetével kapcsolatban, de elvárja, hogy a nők alább adjanak a saját igényeikből, és összejöjjenek vele.

5. Panaszkodik, hogy a nők csak a s¤ggf¤jek¤t szeretik, de ő is csak a szexszel kapcsolatosan tud a nőkre gondolni.

6. Feladja a vágyit bármelyik nőért, aki egyáltalán foglalkozik vele, így mártírrá teszi saját magát.

7. "Érzékenynek" gondolja magát, miközben csak egy gerinctelen p¤cs, aki nem tud magáért kiállni.

8. Pont olyan manipulatív a "normális" viselkedésével, mint a s¤ggf¤j¤k az erőszakos viselkedésükkel.

2014. jún. 14. 20:55
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Na figyi, nem tudom te hogy látod ezt, én magamat normálisnak gondolom, de nem vagyok olyan mint amiket te leírtál. Rendszeresen edzek, sportolok, a helyes kajálásra figyelek (nem össze-vissza eszek mindent, kevés cukros eszek, stb),megjelenésemre figyelek, ne egy hetes izadt ruhába járjak, nornálisan öltözzek, tudom magamról, hogy jóképű vagyok, de mégsem lettem s¤ggf¤j¤k (szerintem személyiség kérdése ki lesz az). Nemsokára 18 leszekés még barátnőm sem volt, mégsem azért ismerkedek lányokkal, hogy egy körre elmenyek vele a bokorba. Erőszakos nem vagyok, csak nagyon ritkán, de ahoz nagy fel kell engem húzni. Általában nyugodt vagyok.
2014. jún. 14. 21:06
 12/29 A kérdező kommentje:

""akik nem csak azért állítják be magukat normálisnak, mert ők így próbálnak csajozni,"

Elég szar csajozó terv... "szia, normális vagyok, eljössz velem teázni?"

Aki ezt hangoztatja, az gyanús. Ha valaki ennek ellenére se gondolkozik el, az meg sötét."

Nem pont erre gondoltam, hogy ezzel a szóveggel lehet csajozni. De volt már olyanra példa, hogy egy srác azt mondta magáról, hogy ő normális meg minden szépet mondott magáról (amiről persze később kiderült, hogy nagy kamu) csak hogy "különlegesnek" állítsa be magát. De mindeközben még megjátszotta az álszerényt is, hogy "őt nem érdekli az elismerés"...

2014. jún. 14. 21:06
 13/29 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mit akarsz ezzel a kérdéssel elérni?
2014. jún. 14. 21:08
 14/29 A kérdező kommentje:
Már leírtam.
2014. jún. 14. 21:09
 15/29 anonim ***** válasza:

De kérlek, akkor te sötét vagy, ha ezek után sem gondolkozol el a dolgon.

Az durva ha egy alap dolgot, alap elvárást hangoztat a másik, hogy ő olyan.

"Én normális vagy, normális vagyok" ... ez bűzlik.

2014. jún. 14. 21:10
 16/29 A kérdező kommentje:
11-es: épp ezért írtam, hogy tudom léteznek valódi normális fiúk, akik nem csak elmondják magukról, hogy ezzel bevágódjanak a csajoknál. De én inkább azokra lennék kíváncsi, akikre a fent leírtak igazak, de érdekes módon most hirtelen egy sincs ilyen itt a gyakorin (jó vicc:D miközben tele van velük az oldal, csak nem merik magukat felvállalni)
2014. jún. 14. 21:10
 17/29 anonim ***** válasza:
Te figyelj már! Szerinted ha valaki magára ismer, az majd fogja magát és leírja itt, hogy magára ismert? :DDD
2014. jún. 14. 21:13
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj én komolyan nem cinikusságból mondom ezt de nem lehet azt mondani hogy csak a férfiak a rosszak mert ezek nagyon kétségbe ejtö dolgok amiket itt kiirtál, szóval ezzel csak azt akarom mondani hogy a nök is tudnak ilyen kiábránditoak lenni, de most nem kötöszködni akarok csak nem lehet igy általánositani. Egyépként nagyon mehéz megfelelö partnert találni legyen szó akármiröl szerintem itt nem lehet csak egy felöl nézni a dolgokat.
2014. jún. 14. 21:13
 19/29 A kérdező kommentje:
15-ös: én is csak alaposabb ismeretség után szoktam megítélni embereket, persze egy idegenről nem tudom elmondani, hogy normális-e vagy sem. De a leírt esetben pl a pasi elég manipulatív volt, neki ez volt a "taktikája", hogy normálisnak állítja be magát és amíg meg volt az esélye, hogy valami alakul köztünk addig tartotta is a szerepét. Amikor pedig le akartam zárni a dolgot akkor bújt ki a szög a zsákból. És emiatt döbbentem rá, hogy még hány magát normálisnak mondó pasi játszhatja el ugyanezeket, ami eléggé elszomorító.
2014. jún. 14. 21:14
 20/29 anonim ***** válasza:
11%

1. Nem hajlandó fitt, stílusos és tiszta maradni, a nőket mégis a megjelenésük alapján ítéli meg.

tisztább vagyok mint ahonnan a családoddal esztek.

2. A személyiségét megnyomorító önértékelési gondjai vannak, emiatt görcsösnek és kétségbeesettnek tűnik.

"ezt e nem értem"

3."Normális srácnak" mondja magát, de csak azért barátkozik a nőkkel, mert azt reméli, hogy lefeküdhet velük.

Az ágyas nem haver.

4. Nem hajlandó alább adni az igényeit a nők kinézetével kapcsolatban, de elvárja, hogy a nők alább adjanak a saját igényeikből, és összejöjjenek vele.

én csak alább tudok adni.

5 Panaszkodik, hogy a nők csak a s¤ggf¤jek¤t szeretik, de ő is csak a szexszel kapcsolatosan tud a nőkre gondolni.

ha éhes vagyok akkor is nőkre gondolok.nő + konyha = étel

régi képlet

6. Feladja a vágyait bármelyik nőért, aki egyáltalán foglalkozik vele, így mártírrá teszi saját magát.

lyukas fogat nem adok senkiért

7 "Érzékenynek" gondolja magát, miközben csak egy gerinctelen p¤cs, aki nem tud magáért kiállni.

kiállok magamért.ilyen a box

8. Pont olyan manipulatív a "normális" viselkedésével, mint a s¤ggf¤j¤k az erőszakos viselkedésükkel.

csibészesen

átvertek megcsaltak puffantál kincsem? :D nincs mit a válaszokat.

2014. jún. 14. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!