Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenek a magukat "normális"-nak mondó srácok? Magadra ismersz? Ki ért egyet?
Ezt egy kérdésnél láttam, és szerintem nagyon is igaz!
A normális srác
Fordítás:
1. Nem hajlandó fitt, stílusos és tiszta maradni, a nőket mégis a megjelenésük alapján ítéli meg.
2. A személyiségét megnyomorító önértékelési gondjai vannak, emiatt görcsösnek és kétségbeesettnek tűnik.
3. "Normális srácnak" mondja magát, de csak azért barátkozik a nőkkel, mert azt reméli, hogy lefeküdhet velük.
4. Nem hajlandó alább adni az igényeit a nők kinézetével kapcsolatban, de elvárja, hogy a nők alább adjanak a saját igényeikből, és összejöjjenek vele.
5. Panaszkodik, hogy a nők csak a s¤ggf¤jek¤t szeretik, de ő is csak a szexszel kapcsolatosan tud a nőkre gondolni.
6. Feladja a vágyit bármelyik nőért, aki egyáltalán foglalkozik vele, így mártírrá teszi saját magát.
7. "Érzékenynek" gondolja magát, miközben csak egy gerinctelen p¤cs, aki nem tud magáért kiállni.
8. Pont olyan manipulatív a "normális" viselkedésével, mint a s¤ggf¤j¤k az erőszakos viselkedésükkel.
""akik nem csak azért állítják be magukat normálisnak, mert ők így próbálnak csajozni,"
Elég szar csajozó terv... "szia, normális vagyok, eljössz velem teázni?"
Aki ezt hangoztatja, az gyanús. Ha valaki ennek ellenére se gondolkozik el, az meg sötét."
Nem pont erre gondoltam, hogy ezzel a szóveggel lehet csajozni. De volt már olyanra példa, hogy egy srác azt mondta magáról, hogy ő normális meg minden szépet mondott magáról (amiről persze később kiderült, hogy nagy kamu) csak hogy "különlegesnek" állítsa be magát. De mindeközben még megjátszotta az álszerényt is, hogy "őt nem érdekli az elismerés"...
De kérlek, akkor te sötét vagy, ha ezek után sem gondolkozol el a dolgon.
Az durva ha egy alap dolgot, alap elvárást hangoztat a másik, hogy ő olyan.
"Én normális vagy, normális vagyok" ... ez bűzlik.
1. Nem hajlandó fitt, stílusos és tiszta maradni, a nőket mégis a megjelenésük alapján ítéli meg.
tisztább vagyok mint ahonnan a családoddal esztek.
2. A személyiségét megnyomorító önértékelési gondjai vannak, emiatt görcsösnek és kétségbeesettnek tűnik.
"ezt e nem értem"
3."Normális srácnak" mondja magát, de csak azért barátkozik a nőkkel, mert azt reméli, hogy lefeküdhet velük.
Az ágyas nem haver.
4. Nem hajlandó alább adni az igényeit a nők kinézetével kapcsolatban, de elvárja, hogy a nők alább adjanak a saját igényeikből, és összejöjjenek vele.
én csak alább tudok adni.
5 Panaszkodik, hogy a nők csak a s¤ggf¤jek¤t szeretik, de ő is csak a szexszel kapcsolatosan tud a nőkre gondolni.
ha éhes vagyok akkor is nőkre gondolok.nő + konyha = étel
régi képlet
6. Feladja a vágyait bármelyik nőért, aki egyáltalán foglalkozik vele, így mártírrá teszi saját magát.
lyukas fogat nem adok senkiért
7 "Érzékenynek" gondolja magát, miközben csak egy gerinctelen p¤cs, aki nem tud magáért kiállni.
kiállok magamért.ilyen a box
8. Pont olyan manipulatív a "normális" viselkedésével, mint a s¤ggf¤j¤k az erőszakos viselkedésükkel.
csibészesen
átvertek megcsaltak puffantál kincsem? :D nincs mit a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!