Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenek a magukat "normális"-nak mondó srácok? Magadra ismersz? Ki ért egyet?
Ezt egy kérdésnél láttam, és szerintem nagyon is igaz!
A normális srác
Fordítás:
1. Nem hajlandó fitt, stílusos és tiszta maradni, a nőket mégis a megjelenésük alapján ítéli meg.
2. A személyiségét megnyomorító önértékelési gondjai vannak, emiatt görcsösnek és kétségbeesettnek tűnik.
3. "Normális srácnak" mondja magát, de csak azért barátkozik a nőkkel, mert azt reméli, hogy lefeküdhet velük.
4. Nem hajlandó alább adni az igényeit a nők kinézetével kapcsolatban, de elvárja, hogy a nők alább adjanak a saját igényeikből, és összejöjjenek vele.
5. Panaszkodik, hogy a nők csak a s¤ggf¤jek¤t szeretik, de ő is csak a szexszel kapcsolatosan tud a nőkre gondolni.
6. Feladja a vágyit bármelyik nőért, aki egyáltalán foglalkozik vele, így mártírrá teszi saját magát.
7. "Érzékenynek" gondolja magát, miközben csak egy gerinctelen p¤cs, aki nem tud magáért kiállni.
8. Pont olyan manipulatív a "normális" viselkedésével, mint a s¤ggf¤j¤k az erőszakos viselkedésükkel.
Vannak ilyenek, de azt nem mondanám, hogy minden srác, aki normálisnak érzi magát, ez a kategória lenne.
Viszont néhány felhasználó ezen az oldalon azért igencsak alapot ad az efféle jellemzésekre. :)
Sokak hazudnak magukról valamit.
Most ők épp ezt hazudták, akkor most a hazugságon elindulva akarsz itt igazságot kiharcolni?
Akkor már a nagyfarok méretek terén is írhatnál egy kérdést, arról is mennyit hazudnak...
+
"akik nem csak azért állítják be magukat normálisnak, mert ők így próbálnak csajozni,"
Elég szar csajozó terv... "szia, normális vagyok, eljössz velem teázni?"
Aki ezt hangoztatja, az gyanús. Ha valaki ennek ellenére se gondolkozik el, az meg sötét.
Persze most hirtelen jönnek a normálisak, akikre egyik sem igaz. Gondolhattam volna, hogy senki nem fogja felvállalni még így sem, hogy név nélkül megy a dolog. :)
Na de akkor aki normálisnak érzi magát, azért ne mondjátok már, hogy egyik pont sem igaz rátok egy minimálisan sem! Érdekes módon mindenhol csak tökéletes "normális" fiúk vannak, akikre egyik pont sem igaz... nagyon hihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!