Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól nézek ki és normális vagyok. Miért utálnak a lányok?
A "jól nézek ki" az relatív persze.Inkább nem rosszul.Nincs ronda arcom,magas vagyok,sportos/izmos,ápolt,átlagosan öltözöm.Néha meg szoktak nézni lányok.Belsőre kicsit csendes vagyok de van humorom,kedves vagyok.
A lányokat akikkel ismeretségbe kerülök viszont egyszerűen taszítom. Konkrétan nem durvák vagy hasonló de szinte minden gesztusukból érződik hogy kellemetlennek találják a társaságom. Pl. táncon ha váltott párral táncolunk és szünet van mert vált a zene akkor a többi pár beszélget,viccelődik mi meg csak állunk egymás mellett csöndben.Ha kezdek is valami beszélgetést az hamar elhal.
De miért?
18/F
Jól ítra 3-as
Ha én háromszor megpróbálok vele elbeszélgetni de ő nincs benne akkor én se tudok mit csinálni.
Akár zavarban van,akár nem úgyse jutok többre.
Vannak nálam jobban kinéző fiúk is táncon,velük sincsenek zavarban úgyhogy nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!