Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoo-n nincsenek normális pasik?
Lány szemszögből írom, hogy miért nem válaszolunk:
Pontosan ebből volt tegnap egy kisebb problémám. Nem túlzok avval, hogy egyszerre 100 ember akart velem chatelni, ebből szűrjem ki azt aki szimpatikus. (Bejelöltem az adatlapomon, hogy csak csevegni szeretnék...)
Pipa 5 emberre leszűkítettem a kört, elkezdek velük beszélgetni, van aki kevésbe, van aki jobban szimpatikus. Próbálom úgy beosztani az időm, hogy mindenkinek ugyan annyit kelljen várnia. Erre egyszer csak azt kell olvasnom, ahogy egyszerre ketten is kifakadnak, hogy nem figyelek oda rájuk, az egyik simán csak elhajtott. :D Hát mi van veled.. A másiknak meg fél órán keresztül sírt a szája, hogy nem figyelek oda rá.
Ez most komoly?
Oké, én értem, kevesen reagálnak az üzenetekre, de ha már reagálok, ne azt kelljen már folyamatosan hallgatnom -olvasnom-, hogy figyeljek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!