Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes, hogy megjött a menstruációm az elmúlt 3 hónapban pontosan? Most erős volt a vérzés eddig pedig a szokásos. De ebben a hónapban egy nappal tovább is tartott. Tünetek nincsenek, csak néha gyenge hasfájás. Normális válaszokat ha lehet.
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 14:13
1/2 anonim válasza:
A menstruáció nem zárja ki a terhességet, nagyon sok példa van erre, van aki egész végig menstruál /azt nem tudom, hogy pontosan e, de van vérzése/. Így tehát elképzelhető, hogy terhes vagy. Van, aki tünetek nélkül hordja ki a gyerekét, a hasa sem nő meg, holott előző terhességeinél hányingerei voltak, és óriási pocakot növesztett. Így fordulhat elő, hogy valaki észre sem veszi, hogy gyereket vár. De azért elég árulkodó jel, ha mondjuk folyton fáradt vagy. A kérdésedre a válasz: igen. Azt hozzátenném, hogy ha én 3 hónapon át pontosan menstruálnék és néha kicsit fájna a hasam, eszembe se jutna, hogy terhes vagyok...
2/2 anonim válasza:
komoly a felvetésem: nem lehetne a gyakorikerdesek.hu oldalon megcsinálni h ha vki ilyen kérdést tesz fel, azt a rendszer azonnal érzékeli és a kérdés nem jelenik meg itt, hanem megjelenik egy oldal, amit 5 perc alatt át lehet olvasni és rajta van minden, amit tudni kell erről a témáról, h mitől és mikor lehet terhes valaki, mennyi a valószínűsége, stb?
én pl. pasi vagyok de erre a kérdésre már rég tudtam a választ, amit az előttem szóló leírt. mások miért nem tudják, akik ráadásul benne vannak a dolgok sűrűjében? miért nem néznek utána előre ezeknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!