Honnan lehet tudni, hogy nem elég tápláló a tejem? A második harmadik héten heti 30dkg -ot hízott a babám, az elmúlt kettőben csak huszat, igaz sokat sírt hasfájás miatt és kevesebbet aludt. Vmi baj van a tejjel?
Figyelt kérdés
Most öt hetes.3700 születési súly most volt öt hetes és 46002008. dec. 27. 21:59
2/4 anonim válasza:
Szia! Védőnőm szerint heti 10dkg-ot kell hízniuk minimálisan. Nálatok ez bőven megvan. Az miatt pedig ne izgulj, ha heteken keresztül nem egyformán hízik, hiszen senkinek sem egyforma az étvágya nap mint nap.
3/4 anonim válasza:
Biztosan hasfájás miatt sír,és nem azért mert kevesebb a tejed és éhes marad?
Egyébként az h most kevesebbet hízott egyáltalán nem gond,nem fog mindig ugyan annyit hízni úgysem,a picik sem tudnak mindig egyformán enni.Amúgy nagyon szépen gyarapodik a babád.
4/4 anonim válasza:
Szerintem egykicsit sokat eszik, és hasfájós. Az nem baj, hogy nem hízik annyit, mint az elején. Ha 10-15 dkg megvan, akkor nyugi. A mi babónk is nagyon sokat evett az első pár hétben, és a 7. héten annyira fájt már a pocija, hogy görcsoldó szurit adott neki a doktornéni, hogy jobban legyen, mert már éjjel, nappal sírt. Mivel mértem minden evést egyből kiderült, hogy a 130 g-ok nagyon sokak voltak neki egy evésre. Rááltam a 110-es és 5 perces adagokra, és helyre is jött pár nap alatt. Ráadásul amikor nem ette már túl magát jobban aludt, jobban is hízott. A te babód is azért nem tud szerintem aludni, mert sokat eszik, és mivel a gyomruk még nem nagy, telítődik a bélrendszer, háj a hasuk. És hízni, nőni alás közbe szoktak leginkább. A tejed biztosan tápláló, amiatt ne aggódj! A súlya is rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!