10 hetesen 6 kg és 60 cm a babám. Már pár hete nem adom neki az espumisánt, mert elmúlt hála az égnek minden görcs és egészséges jókedvű és jóevő baba. Visszatérhet a hasfájás?
Figyelt kérdés
Csak anyatejet kap és az étkezésemre viszont még mindg nagyon odafigyelek. Nincs tejtermék,cukor,fehérliszt,tojás... A kérdésem az,hogy ebből is engedhetek már és ehetek végre fagyit,sajtokat,tojásos nokedlit meg amit megkívánok (persze nem halomszám és ész nélkül), vagy azért még mindíg vigyáznom kell? Ha elnötte a gyerek a hasfájást,az visszatérhet?2008. aug. 19. 12:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan egyél,de hogy bebiztosítsd magad igyál édeskömény teát ez az anyatejen keresztül neki is jót tesz,megnyugtatja a pocit és neked is jót tesz én is ittam,valamint adhatsz a babónak is ha megissza,ez mégiscsak természetes anyag.
2/3 anonim válasza:
Szia! Mecsek tejszaporító teát ittam, amikor ilyen idős volt a picim. Van benne ánizs, édeskömény, belekerül az anyatejbe és nagyon enyhén hajtja a szelet, így nem lesz semmi gond. Edd amit megkívánsz, mert a tejcsi úgy lesz finom!!!
3/3 anonim válasza:
3 hónap körül kinövik a hasfájást a babák az irodalom szerint. Szerintem már nem fog visszajönni. Lányom is 9 hetes, már rég nem fájt a hasa, vagy ha igen, akkor is kicsit csak, közel sem úgy, mint az elején.
Én gyümölcsöt nem eszem meg semmi főzeléket, illetve hüvelyesből levest, de fagyit vagonszámra, a gyümi helyett:-)Tejet nem iszom, tojást sem eszem, de fehér lisztet igen.
EGyél, nyugodtan, de javaslom, lassan és fokozatosan kezd el, egyszerre egy olyan dologgal, amit eddig nem ettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!