Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek manapság normális, beszédes lányok olyan 17 18 év körül?
Rossz helyen keresed őket.:) Én legalábbis mikor a fiúkkal kapcsolatban próbáltam ugyanerre rájönni,erre jutottam. Más kérdés,hogy mi a jó hely. Nem lehet sehol biztosra menni,de szerintem,mielőtt bármi komolyabbat tervezel egy lánnyal,előbb csak barát szintjén kezeld.Ha úgy is jól megértitek egymást,tudtok együtt nevetni,hülyülni,és nem egy beképzelt r*banc,vagy hasonlók,akkor meg már tudod,hogyan tovább.:)Oké,vannak,akik ilyenkor beraknak barátzónába(de utálom ezt a szót,mindegy) de akkor is tovább kell próbálkozni,persze másnál.:) Ezt én se nyomulásnak,se udvarlásnak nem nevezném,szóval csak szimpla barátkozásnak indul,amiből baj nem lehet. Esetleg,amit megpróbálhatnál,ismerőseid körében körbekérdezni,vagy hasonlók.:) Azért "barátkozni" ne menj oda utcán egy spontán lányhoz,mert az már kicsit gyanús lenne,vagy ha neki nem az,akkor meg zárul a kör,mert pont olyan idétlen,mint a többi valószínűleg. Majd csak találsz te is valakit,akivel minden téren megérted magad. Nem hiszem,hogy nincs lányban egy tucat olyan,aki hasonló véleményen van,mint te.:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!