Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 kg súlyfelesleg nagyban gátolhat engem abban, hogy nem lesz pasim?
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 15:34
11/21 anonim válasza:
Ha küldesz képet meg mondom, hogy mi újság.:)
12/21 A kérdező kommentje:
bocsi,de nem
2010. jan. 18. 20:12
13/21 anonim válasza:
Semmi baj, így legalább tudom, hogy csúnya vagy, és megmondhatom, hogy keress csúnya pasit magadnak.:)
14/21 A kérdező kommentje:
xD :D köszönöm :D
2010. jan. 18. 20:16
16/21 anonim válasza:
Lássuk be, hogy a molettek/ducik stb általában nehezebben találnak párt, de 10 kg miatt nem kell mindent feladni!! Az nem olyan sok. Rajtam is van épp elég felesleg, nem is vagyok annyira kapós, de vannak olyanok, akiket nem érdekel az ilyen, vagy pont ezt szeretik. Ha az összkép mutatós, nincs gond. Jól teszed, hogy sokat mosolyogsz! :)
17/21 A kérdező kommentje:
uccsó köszi :D
2010. jan. 18. 20:21
18/21 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy kutyát...
-KtO-
19/21 A kérdező kommentje:
oksi xd már van 2 halam :d
2010. jan. 18. 20:46
20/21 anonim válasza:
Én mindig 70-80kiló között vagyok,de olyan az alkatom h 65kilósnak néznek.Dúrva mi? a gyógyszertári digitális gép szerint pedig 27kiló súlyfeleslegem van.(tudjátok ez az a gép,ami vérnyomást,testzsírt,bmi-t,súlyfeleslegest,kg,cm-t mér.)Hahaha:) 10kiló plusz akkor számít,ha 150cm vagy és 60 kiló és hízol 10kilót már bálna vagy:)Ha jó az alkatod 10kiló plusz mit sem számít.Lásd én:) na lávozok mindenkit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!