Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 10 kg súlyfelesleg nagyban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 kg súlyfelesleg nagyban gátolhat engem abban, hogy nem lesz pasim?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 15:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mihez képest 10 kg? 100hoz vagy 40 hez?
2010. jan. 2. 15:36
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy csúnya, és van kisugárzásod, akkor nem gátol.

De nehéz helyzet, mert ismeretlenül a külső alapján ítélnek az emberek. Ettől függetlenül biztos lesz normális pasi, akit nem zavar a súlyfelesleged.

Ja, de ha téged ez zavar (és gondolom igen), akkor fogyj le. Ne a pasik kedvéért, hanem magad miatt, sokkal jobban fogod magad érezni.

2010. jan. 2. 15:36
 3/21 anonim ***** válasza:

ne izgulj!

rajtam is van felesleg...de rajtam annyira nem látni, de van mit fogni rajtam, elég sok pasim volt eddig:D és soknak bejött eddig

nem lesz baj ne ezzel foglalkozz, ha meg zavar mozogj töbett és egyél egészségesebben =)

2010. jan. 2. 15:41
 4/21 anonim ***** válasza:
Nekem ennél nagyobb feleslegem van. 170 cm-hez vagyok 68kg, ennek ellenére mindig megbámulnak az utcán, tetszem a srácoknak, persze azért jó lenne pár kilót leadni.
2010. jan. 2. 15:45
 5/21 A kérdező kommentje:

Már nekem is volt 2 pasim. Am sokat mosolygok meg minden,szal nem látszik rajtam,hogy zavarna...

Am köszi a válaszokat

2010. jan. 2. 15:46
 6/21 anonim válasza:
Számold ki a BMI Indexed! Testsúly/Magasság(Mégerben) a négyzetennel. Tehát ha 1.73 m magas vagy, és 60 kg, akkor ez a szám 60/3, azaz 20, kb. ez a normális! Ettől picit eltérhetsz felfele, akkor nincs gond!
2010. jan. 2. 15:56
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
unokatesóm 165 centi körül van, de lehet, hogy még kisebb, és 82 kiló volt. tehát NAGYON kövér, nagyjából 30-35 kiló (!!!!) súlyfelesleggel. de egy nagyon aranyos lány, sokat mosolyog, szép az arca, ápolt, magabiztos, sok barátja volt már. most 2 éve van együtt egy sráccal, de még ígyis rengetegen próbálkoznak nála. szóval a súly nem feltétlen kizáró tényező.
2010. jan. 2. 16:04
 8/21 A kérdező kommentje:
hát a mérő szerint pont jó...
2010. jan. 2. 16:12
 9/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö, e miatt ne aggódj! :-)

Van aki kimondottan molettem/teltebb lányokat keresnek, ezért tutira garantálom hogy megfogod találni szíved választottját a megfelelö idöbe.

- TheOne -

2010. jan. 18. 20:07
 10/21 A kérdező kommentje:
ja csak ez kb az emberek 5 %-a XD :D
2010. jan. 18. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!