Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 kg súlyfelesleg nagyban gátolhat engem abban, hogy nem lesz pasim?
Ha nem vagy csúnya, és van kisugárzásod, akkor nem gátol.
De nehéz helyzet, mert ismeretlenül a külső alapján ítélnek az emberek. Ettől függetlenül biztos lesz normális pasi, akit nem zavar a súlyfelesleged.
Ja, de ha téged ez zavar (és gondolom igen), akkor fogyj le. Ne a pasik kedvéért, hanem magad miatt, sokkal jobban fogod magad érezni.
ne izgulj!
rajtam is van felesleg...de rajtam annyira nem látni, de van mit fogni rajtam, elég sok pasim volt eddig:D és soknak bejött eddig
nem lesz baj ne ezzel foglalkozz, ha meg zavar mozogj töbett és egyél egészségesebben =)
Már nekem is volt 2 pasim. Am sokat mosolygok meg minden,szal nem látszik rajtam,hogy zavarna...
Am köszi a válaszokat
Kedves kérdezö, e miatt ne aggódj! :-)
Van aki kimondottan molettem/teltebb lányokat keresnek, ezért tutira garantálom hogy megfogod találni szíved választottját a megfelelö idöbe.
- TheOne -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!