Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiún kb 10-15 kg súlyfelesleg van, akor már nem is tetszik nektek?
Az a helyzet, hogy nekem kb ennyi van.(173 cm- 75 kg)
-"Gyúrni" is szoktam, és amúgy nemigazán lehet észrevenni, csak ha leülök akkor van egy "kis" "pocakom"XD(meg talán ha állok, akkor is látszik, de nem feltűnő.
Kort is légyszi!
17/f
Nem sok az a 75 kiló. Nem vagy kövér, az a lényeg, engem nem zavarna. Jobb mintha "sovány" lennél.
L18
Legjobb barátnőm barátja hasonló paraméterekkel bír, úgyhogy el tudom képzelni, milyen lehet az alkatod: hidd el, nincs azzal semmi baj=)
17/L
Én páromon pont ennyi fölösleg van és nekem pont így tökéletes. Ha most találkoznék vele életemben előszőr, akkoris tökéletesnek gondolnám (és gondoltam is, mikor anno előszőr megláttam:))
Hidd el, tényleg nem minden a külső.
Szerintem nincs ebben semmi..azok kritizálnak mindig akik azthiszik tökéletesek közben a fejük olyan mint egy Mamuté:D
Szerintem édes a kis poci,engem megvennél vele:D
25hetes km:)
ha az én pasim lennél,akkor lenne rajtad több kilo is:D
párom kb 20 centivel meg vagy 20 kiloval több tőled,de imádom..pocakkal együtt...
és le nem cserélném
22/L
18:09-es:
A soványság még mindig jobb, mint a dagadtság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!