Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam 20 kg súlyfelesleg, az nagyon sok? Lányok! Az még belefér?
Figyelt kérdés
egyébként 180 cm magas vagyok és 93 kg. 22/F2009. jún. 13. 12:07
1/10 anonim válasza:
Az arányaidat tekintve nem tűnik soknak ez. Az én barátomon is van felesleg, elég nagy a hasa, de így szeretem. :) Ha nem vagy undorítóan elhízott, csak kicsit nagyobb, szerintem nem számít semmit. Nem az a lényeg. :)
2/10 anonim válasza:
Hagyjál már! tök jó pasi lehetsz:):P
3/10 anonim válasza:
ellenkezőleg.Sok csaj nem szereti a gebe pasikat! Emiatt ne legyenek gátlásaid. Meg amúgy is,persze számít a külső,de nem az a legfontosabb!
4/10 anonim válasza:
jajj,már,a súly nem minden...
járj el mozogni,figyelj az étkezésedre.
egyébként az én zsánerem a nem túl gebe,de nem is túlsúlyos...
5/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy aki érdekel, annál belefér-e. De amúgy úgy vettem észre, hogy a nők nem tartják annyira fontosnak az alakot mint a férfiak, szóval ebből a szempontból tudunk engedni. Ezt személyes tapasztalattal is megerősíthetem: nekem alapvetően a vékony fiúk jönnek be, de volt egy barátom aki kb olyan adottságokkal rendelkezett mint de, de olyan szép arca volt, értelmes, megnyerő, izgalmas stílusa, hogy egy percig sem problémáztam ezen. 18L
6/10 anonim válasza:
Képed nincs?Mert a súlyoddal szerintem nincs semmi gond!!!!;)
7/10 anonim válasza:
Tökéleted arány!!! Úgyhogy ne aggódj! :)
8/10 werte válasza:
a tökéletes testtömeg index: súly / magasság méterben a négyzeten.
PL: 93 kg / 3.24 (ez az 1.80m magasságod a négyzeten)=28.703
20 alatt: kórosan sovány
20-25 között : megfelelő
25-fölött: túlsúlyos
Mivel sportoló vagyok, így biztosan állíthatom, hogy ezzel tudod a leginkább kiszámítani pontosan a "kondíciód"!
9/10 anonim válasza:
Alaktól függ. De szerintem a fiúkat csak a nagyon szélsőséges túlsúly akadályozhatja a párkapcsolat kialakításában. Ahogy látom, sok lány szereti a "mackós" alkatot. Nekem személy szerint mondjuk a pocak már nem tetszik, és ha választani kell, inkább vékony legyen a srác, mint elhízott - de sok lány gondolja egész máshogy. Sok lány szereti a pocakot, míg fiúban csak egyetlen egy olyannal beszéltem, aki azt mondta, kifejezetten tetszik neki, ha a nőnek van egy kis hasa. Ráadásul én is, aki pedig nem csípem a túlsúlyt, jöttem már össze olyannal, aki egy időben el volt hízva - mert intelligensnek, karizamtikusnak tartottam. Azt hiszem, egy férfi több mindennel tud "kompenzálni", mint egy nő. Igazságtalan dolog, de egy túlsúlyos nőre sokszor rá sem néznek, míg ha egy túlsúlyos fiú amúgy intelligens, humoros, vagy éppen vagány, lesz barátnője. Ez a Te szempontodból jó! De a társadalom összességében "elnézőbb" a kövér férfiakkal szemben, pl. kövér férfi színész van több, kövér színésznő meg alig akad.
10/10 anonim válasza:
Mindkét barátom kereken 93 kg volt!
Az első 183 cm
a 2. 174 és nekem mindkettő megfelelt.
Érdekes hogy az alacsonyabb srácon az ugyanannyi kiló kevesebbnek tűnt.
Én a helyedben nem aggódnék.
Engem a gizda pasiktól ráz ki a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!