Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire problémás dolog, ha egy Nő hat éves kislányát még szoptatja?
jaaa ha Bálint Antónia felvállalta( azt se tudom kiaz, stay out of society's bullshit) akkor nem gond:)
----irónia---
Ne haragudj hogy ezt mondom de teljesen túllôttél a célon.
Ülsz a gyerekeden és nem engeded leválni! Szoptattam a kisfiamat tudom milyen különleges kötôdés ez, de te messzemenôen másképpen értelmezed már ezt! Te egy iskoláskorú szoptatsz kötôdésre hivatkozva! Az intimitást se véletlenül került itt szóba, itt pótolod azt az érzelmi töltést amit a szerelmedtôl kellene megkapni. Túllôttél a célon, tedd rendbe ezt a dolgot!
"Elkezdtük a terápiát, eddig mondhatni nulla sikerrel..."
Nem máról holnapra megy ez, főként rajtatok múlik...még a rövid terápiák is 6-8 hónapig tartanak.
Talán ez kicsit megnyugtat, kedves kérdező (engem igen ;) ):
Undorító, beteges, hányingert keltő. Elvenném a gyereket az ilyentől. Pedofil hajlamaid vannak, betegesen függsz a gyerekedtől. Hasonló lesz a lányod is, megszűnik ez akkor mással akarja pótolni, egész életében függni fog valamitől vagy valamitől. Gratulálhatsz magadnak, elcseszted a gyereked egész életét.
23l
Utolsó: bár nekem se pozitív a véleményem erről, de
1) régi kérdés
2) a kérdező állítólag már jár terápiába
3) kicsit túlzásba viszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!