Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire problémás dolog, ha egy Nő hat éves kislányát még szoptatja?
Figyelt kérdés
Nem etetés céljából, hanem mert állítólag nyugtatja.2014. jún. 5. 17:47
2/40 anonim válasza:
Beteg, és undorító is szerintem. Mikor akarod leszoktatni 18 évesen?
4/40 anonim válasza:
Gond.
A kisgyerek nem tud elszakadni, se az anyja a gyerektől.
6/40 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy Bálint Antónia is felvállalta, hogy megmaradt ez a kapcsolat közte és a lánya között. De ez mondjuk nem nyom sokat latba a kérdés szempontjából...
2014. jún. 5. 17:57
7/40 anonim válasza:
Csupán azért gond mert jövöre nem tud utánamenni az iskolába, hogy megnyugtassa. Rokonod? Miért ebben a rovatban tetted fel? Van szexuális vonatkozása? Akkor meg jelentsd fel!
8/40 A kérdező kommentje:
Mert szerinted miben látszik meg, illetve különbözik ha van szexuális vonatkozása?
2014. jún. 5. 18:00
9/40 anonim válasza:
Szerintem beteges.
Ráadásul nem tesz jót a gyerek fejlődésének sem.
10/40 homo ludensz válasza:
Mondjuk nem megszokott és problémás lesz ha a kislány iskolában megy és akkor az anyuka bemegy a suliba és a szünetben megszoptatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!