Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz ez az "egyszer valakinek úgyis te leszel a legszebb" dolog?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és még sosem volt barátom... Mindenki ezt mondja nekem:D2014. jún. 2. 21:29
1/10 anonim válasza:
Biztos megtalálod, csak keresned jell :)
3/10 anonim válasza:
én még 18 évesen is hiszem, hogy ez így lesz :DD
4/10 anonim válasza:
én 21 vagyok, egy nagy csalódáson kívül mást nem mertem eddig bevállalni de én hiszek abban hogy valaki vár rám csak még nem találtunk egymásra! ha elhiszed hogy valaki csak rád vár és nagyon fog szeretni és te is őt akkor biztos egymásra találtok!
10/10 anonim válasza:
Persze. De nem biztos, hogy számodra vonzó lesz. Így egy 4 éves kérdésre válaszolni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!