Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne több gyereked azért (IS), hogy minél kevesebb eséllyel legyen csak meleg gyereked? Vagy neked nem szempont, nem félsz?
3:
Persze, ezt értem és alap. De nem is ezt kérdeztem.
Hanem hogy mellékesen szomorúak lennének-e más dolgok miatt. Például hogy nem lesz unokátok, kihal a család, stb. (Nem, nem hal ki mindenkié egyszer - hiszen akkor ma nem is léteznének emberek)
Csak hogy szempont-e és mennyire, hogy minél inkább ne legyen az, ha lehet.
Vazzeg, megnézem azt aki sikeresen átkonvertálja a gyerekét:D a szexuális beállítódást vagy akár a nemi identitást nem lehet befolyásolni, max igencsak degenerált módokon....de abból meg nem egy egészséges szexualitású gyerek lesz.
Nekem mindegy, hogy kihez vonzódik, én szeretni fogom. Azért a gyerekem. Tőlem hupikék is lehetne, akkor is az lenne. Nincs olyan, hogy csak akkor szeretlek ha ilyen vagy olyan vagy, mert az nem szeretet. Amúgy meg vannak rokonaim, majd lesznek nekik gyerekeik, és öröklődik az ő génjük. De ha meleg gyerekem lesz, mindent megteszek érte, hogy boldog élete lehessen, ha tudom, hozzásegítem ahhoz, hogy gyereket is nevelhessen. Ő legalább biztos nem fogja úgy tanítani, hogy figyelj pistuka, bármi lehetsz, csak meleg nem, mert akkor nem foglak szeretni.
Amúgy a kedvencem ez:
"Nekem ez nem gond. Ha meleg lesz, meleg lesz. Mindegy csak rasszista ne legyen."
Király vagy:))!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!