Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (meleg kérdés)
Tegnap bulizni voltam (egy átlagos buliban), és ott volt egy helyes srác is. Egyre és egyre közelebb került, utána már mögöttem táncolt(persze nem olyan feltűnően...). Később rengetegszer egymás szemébe néztünk, és mindig valahogy a közelembe keveredett. Ma sikerült lenyomoznom, hogy ő kicsoda, szerintetek bejelöljem ismerősnek facebook-on? Vagy ha visszajelöl, akkor mit mondjak?
Az a baj, hogy egyáltalán nem biztos, hogy meleg... :( Mivel 2 lány barátommal voltam, és az is lehet, hogy velük szeretett volna ismerkedni. De akkor miért szemezett velem? Akárhányszor ránéztem, egyszer sem láttam lánnyal (szerencsére :$) Szerintetek mit tegyek? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
jelöld be és ha visszajelöl írj rá
beszélgessetek és majd kiderül
Nyugodtan jelöld be, nem veszítesz semmit. :))
Remélem sikerül a dolog... hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!