Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ez miért van? (többi lent)
Nagyon sok melegnek a nőiesebb pasik jönnek be. Ez meg miért? Ha nekik férfiak jönnek be, akkor miért keresik a férfiakban a nőies vonásokat? Nem értem.
+ Egyik nap rákérdeztem egy meleg haveromnál (neki is ezek jönnek be), hogy kit választana. Egy gusztustalan férfit vagy egy szép nőt.
Erre azt mondja a MELEG haverom, hogy akkor már inkább a szép nő. Full meleg a gyerek, de ezt mondta. Nekem ez fura. Én (hetero férfi) inkább vagyok egy ronda nővel mint egy pasival....
Ezt én sem értem, hiszen ha valaki a férfiakat szereti, akkor miért keresi bennük a nőt..
Azt viszont megértem, hogy a barátod miért a szép nőt választotta a gusztustalan férfi helyett. Attól még mert valaki meleg, nem biztos, hogy akár gusztustalan férfi is jó neki. A farka egyik szereplőre sem áll fel, tehát szex elképzelhetetlen, viszont a szép nő legalább kellemes társaság.:D
véletlen szerintem
én bi lány vagyok és pasiból én is a nőieset szeretem
3as,
ennyi véletlen nincs..
Valami nem kerek itt, de még nem tudom mi.
szerintem is kár ezen agyalni
mindenkinek más jön be, és ez így van jól
nekem személy szerint a férfias pasik jönnek be, de senkire se vetek követ :)
srácok,
Ki beszél itt elítélésről vagy kővetésről? Engem csak érdekel a dolog.
Szerintem nem fura , én is inkább egy szép nővel lennék egy ágyban mint egy gusztustalan palival annyi ,hogy valószínűleg nem történne semmi szexuális dolog.
Az meg ,hogy valakinek a férfias vagy a kissé feminin srácok jönnek be egyén függő, nekem a férfiasabbak jönnek be
9 es,
Pedig fura. Egy hetero sosem menne el egy pasival, de egy ronda nővel igen!
És az is érdekes hogy miért keresi sok meleg a férfiakban a nőies vonásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!