Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetném ki hogy melegek-e?
Nemrég vettek egy házat majdnem a szomszédunkba( 2 házzal arrébb) 5 pasi, és nagyon furcsán viselkednek. Olyanokat szoktak csinálni, h esténként ha jó idő van kiülnek tábortűz mellé és gitároznak. Meg csak hétvégenként vannak itt, de akkor se mindig. Szóval hogyan tudnám kideríteni, hogy melegek-e vagy sem, hogyha nem ismerem egyiket se, még a nevüket sem tudom?!
Azért szeretném kideríteni, mert én bi hajlamú vagyok ők pedig nagyon jól néznek ki és hogy akkor talán lenne vmi.
Köszi! :D
19/F
Abban mi a furcsa, hogy a tűz mellett gitároznak? Lehet, hogy zenészek.
na meg ha 2 srác vette volna a házat, akkor majdnem biztos, hogy melegek lennének, de így, hogy 5... nem logikus, habár elképzelhető, kérdezd meg tőlük.
Akik zenészek,azok nem erőszakosak.
Jó hát itt az értelmes zenészekre gondolok,nem a gépzenészekre.
Akik hangszeren tudnak azok sokkal érzékenyebbek a világra.Sokkal nyitottabbak.Szerintem nem akadnának fenn ha rákérdeznél sem.De szerintem ilyen nyersen ne tedd:)
Amúgy én ismerek 3 meleg pasit akik együtt laknak.Egyikük sincs senkivel,hanem úgy 3an párban vannak:d
Amúgy nem hinném,hogy feltétlen melegek lennének csak mert jól néznek ki:D
Mondjuk a zenészek általában annyira nem foglalkoznak a külsejükkel,mert elvontabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!