Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi jön be nektek a selyem melegek?
mert hogy a többségnek ez a páva selyem fiúk jönnek be az tuti de a miértjét nem tudom...
oké hogy ízlések és pofonok mert nekem is fura lányok jönnek be de ennyire azért neeeeeeeee
Totál képzavar:))
Szerintem a selyem kifejezést,nem ezekre a "pávákra" használják,hanem az olyan férfiakra,akik odafigyelnek a részletekre,ami nem feltétlen csak a 555.kiegészítőre vonatkozik,hanem ápoltságra,megjelenésre,összképre.
A melegek pedig nem egyformák.Vannak köztük ilyen és olyan is.A legtöbb úgy néz ki,mint egy átlagos heteró.
Amúgy meg mindig lesznek olyanok,akik az aktuális divatot követik.Meg olyanok is,akiknek a jó,egyszerű paraszt,leütlek,de férfias vagyok,feszítős IQ fighterek jönnek be.Az sosem megy ki a divatból,sajnos:D
Ha te is ilyen vagy,nincs veszve semmi:D..Van erre is bőven igény:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!