Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mi jön be nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi jön be nektek a selyem melegek?

Figyelt kérdés

mert hogy a többségnek ez a páva selyem fiúk jönnek be az tuti de a miértjét nem tudom...

oké hogy ízlések és pofonok mert nekem is fura lányok jönnek be de ennyire azért neeeeeeeee

2014. ápr. 27. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
ez a divat, most ők a menők, régebben az emok voltak a menők, minden csaj rájuk bukott vagy a rapperekre... korszakfüggő a dolog
2014. ápr. 27. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát azért relatív a többség. Most ez a menő, mint anno az emo. Majd lecseng ez is.
2014. ápr. 27. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
A melegek már csak azért sem jönnek be, mert valószínűtlennek látom, hogy hagynák, hogy egy nő leszopja őket.
2014. ápr. 27. 23:11
 4/6 A kérdező kommentje:
gáz ez a divat dolog...
2014. ápr. 28. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Totál képzavar:))

Szerintem a selyem kifejezést,nem ezekre a "pávákra" használják,hanem az olyan férfiakra,akik odafigyelnek a részletekre,ami nem feltétlen csak a 555.kiegészítőre vonatkozik,hanem ápoltságra,megjelenésre,összképre.

A melegek pedig nem egyformák.Vannak köztük ilyen és olyan is.A legtöbb úgy néz ki,mint egy átlagos heteró.

2014. ápr. 29. 05:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Amúgy meg mindig lesznek olyanok,akik az aktuális divatot követik.Meg olyanok is,akiknek a jó,egyszerű paraszt,leütlek,de férfias vagyok,feszítős IQ fighterek jönnek be.Az sosem megy ki a divatból,sajnos:D

Ha te is ilyen vagy,nincs veszve semmi:D..Van erre is bőven igény:D

2014. ápr. 29. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!