Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakiről nagyon mondják hogy meleg, akkor hány százalék az esélye hogy tényleg az?
A srác akiről mondogatják, és érdekes már-már röhelyes pletykák vannak róla.. teljesen átlagos kinézetű fiatalember.
Jómagam meleg vagyok.. s feltűnt az érdekes hangszíne,azért érdekes mert majdnem olyan mint az enyém, de ismerem a srácot, s az a lehetőség is fentáll, hogy csak nem akarja elkapkodni a csajozást s csakazért bu_zza olyan idióta aki a tisztelettudó szorgalmas megbízható tulajdonságaim miatt szintén B betűs szót mondott rólam, csak nem szexuális utalást.
Notehát, fölösleges rizsázzak, így kifejtem a lényeget:
Amikor ilyen erősen lebu..ták a fiatalembert pont aznap amikor én is arra gondoltam, mert sokban hasonlít reám :3
Rákérdeztem tesómnál, s mondta, hogy van alapjuk Mert;
Amikor még javában egyetemista volt, egy buliból egy totál részeg csajszit hazakísért,de a bestia meg akarta az urat erőszakolni.. levetkőzött neki és azt mondta (igen, D+) s semmi sem történt....
Viszont, a hangja, olyan mint egy nőé :O nem teljesen, de különösen érdekes, főleg hogy közel 2m és tényleg mackós a pasas..
Nem merek rákérdezni, pedig szimpatikus.. Cogito Ergo Sum!
Tehát, ilyen érdekes pletykák mellett, mekkora az esélye hogy ő homoszexuális?
Előre is köszönöm a témába tartozó válaszokat!
Homofób unatkozóknak: PLS, ne fárasszatok,
hozzá vagyok szokva hogy sokan nevetség tárgyának tartják a melegséget..
Ha nem próbálkozol, nem lesz belőle semmi...
A hogyan a kérdéses... :/
Ha sokat beszélgettek esetleg, akkor dobd fel "csak úgy véletlenül" a témát, kérdezd ki a véleményét, de úgy, hogy érezze azt, hogy neked semmi bajod a melegekkel.
(Mert ha meleg és úgy érzi, hogy te nem kedveled a melegeket, akkor logikus, hogy kevesebb eséllyel vallja be...)
Hogy őszinte legyek.. azért is kérdéses még a fiatalember, mert az adatlapján az van hogy Jobbik szimpatizáns :/
Félek kicsit a dologtól, azért is.. mert nem annyira lenne az esetem :(
A másik dolog, nekem a bátyám tőle 13 évvel idősebb és szingli.. tehát minden relatív.
Amellett: egy kérdés van plusz bennem: hogy nem ismertem meg társkeresőn vagy valamelyik meleg témájú fórumban?!
A dolog egyébként azért is gázos kicsit, mert ő a főnök helyettese.. o.O
Négyszemközt képtelenség beszélni, mert mindig elfoglalt és ha jön, akkor küldöttséggel jön..
Az az ötletem támadt, hogy csinálok egy kamufacebook oldalt, s ott bejelölöm.. ha visszaigazól, akkor kiderülhet ami kiderül..
de amit leírt a kedves I. válaszadó fúl igaz.. akiről mondják hogy meleg csak szivatásból teszik.. aki meg igazából meleg még csak nem is sejtik..
Ami azt illeti, a hangom miatt, egy ... itt megismert fiatalember, azt mondta hogy mocskos travi o.O s fúl meleg vagyok..
1. alapból kicsúfúlják felénk főleg a fiatalembereket akik tanúltak s ebben a faluban maradtak..
2. amikor annyi év után először meghallottam a hangját.. bexartam mert még az enyémnél is nyávogósabb :O
A válaszokból kirajzolódik, hogy 50% esély hogy ő is meleg.. tehát most elkezdtem a neten keresztűl kommunikálni.. mivel könnyen lebukhatok, s pont felettesem így extrakelemetlen lenne ha nem meleg és emiatt megvetne stb. stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!